Lautaro Martines (© Reuters)
Lautaro Martines (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Kombinuj s Interom, a opciono veruj Osasuni

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.03.24. | 11:18

Pogledajte nekoliko predloga za ponedeljak 4. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
B I H 1 | 17:45
Borac Banja Luka - Gosk
ID: 7926849

Borac je i dalje na samom vrhu šampionata u Bosni i Hercegovini iako je u prošlom kolu odigrao 0:0 protiv Veleža koji je u ovom kolu izgubio. Ipak, ne bi smelo da bude problema protiv narednog protivnika koji je osmi na tabeli sa 23 boda.Mislimo da u Banjaluci ništa naopako ne može da krene, pa biramo najrealniji tip u ovom momentu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-6 (1.5)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Famalicao - Boavista
ID: 7918354

Koliko i jedni i drugi igraju nestabilno, toliko može tvrda da bude ova utakmica. Mi ovde nikako ne bi birali pobednika, jer nema tog ishoda koji bi nas iznenadio, niti možemo da prognoziramo šta sve na kraju može da se desi. Tek ćemo reći da je na na poslednjem meču para bilo 2:2.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Inter - Genoa
ID: 7918292

Ovo je jedna od utakmica koja ne bi smela da donese iznenađenje. Inter suvereno vlada u Italiji. Ima do sada 22 pobede i samo jedan poraz, a to ne bi smelo da se promeni protiv Đenove koja je doduše odigrala odličan meč protiv Udinezea, ali Inter je neka potpuno druga priča. Mi ćemo kombinovati bez mnogo dvoumljenja.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.55)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Osasuna - Alaves
ID: 7918305

Pokušavamo s razlogom! Osasuna trenutno ima četiri više u odnosu na Alaves koji ne zna za poraz u prethodna tri kola, ali ni za pobedu. Sa tri vezana iksa dolaze na megdan Osasuni koja je u nešto boljoj formi. Najveća kvota na svetu za nas je nešto čemu ne možemo odoleti. Verujemo da može da dođe, pošto je Osasuna u oktobru dobila meč para sa 0:2.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:00
Antalya - Gaziantep
ID: 7918105

Antaliuja je deveta i definitivno u nekoj minus fazi. Ako ne dobije Gacijentep koji je među fenjerašima, definitivno je na nizbrdici koja poziva sve one koji žele da je ošamare, pokupe bodove i nastave dalje. Što se nas tiče, znamo da oni moraju, kao što znamo da je Mozzart nafilovao ovog keca do iznemoglosti. Idemo na taj tip, pa da vidimo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Sheffield Utd - Arsenal
ID: 7918301

Verovatno idealan protivnik da Arsenal nastavi da ređa pobede u Premijer ligi. Čini se da niko na Ostrvu trenutno nije u stanju da zaustavi Arsenal, a dovoljno je samo da pogledmao rezultate protiv Vest Hema, Barnlija i Njukasla. Šefild Junajted je i dalje na samm dnu tabele i teško je da će biti u stanju da pariraju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-4 (1.65)
Za izbegavanje
LIGA ŠAMPIONA AZIJE | 17:00
Al Ain - Al Nassr R.
ID: 7926882

Al Nasr je jedan od tri preostala kluba iz Saudijske Arabije, predvođen je Kristijanom Ronaldom i jedan je od favorita za tron. Međutim, ima i Al Ain svoje adute, pogotovo u prvom meču pred svojim navijačima. Na klupi sedi legendarni argentinski fudbaler Ernan Krespo, koji je već nadmudrio Vuka Rašovića u osmini finala i eliminisao saudijsku Al Fejhu sa ukupnih 3:0. Mi ovde ne bi rizikovali mnogo.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
NIGERIJA 1 | 16:00
Akwa United - Enyimba
ID: 7927180

Enjimba je na 11 dosadašnjih gostovanja triput pobedila, po čemu je ubedljivo najbolja u ligi, pošto 12 klubova još uvek nema nijedan trijumf na strani. Akva Junajted je pretposlednja na tabeli sa 21 poena, 16 manje od Enjimbe. U prvom susretu u sezoni Enjimba je savladala Akvu kod kuće sa 3:2. Mi bi ovde malo rizikovali, pa odigrali GG tip.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara