PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Lagan posao za portugalske velikane, kec na Saragosu dobro plaća

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.06.20. | 14:12

Pročitajte nekoliko predloga za 29. jun

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 21:45
Zaragoza - Huesca
ID: 4936869

Veliki derbi Segunde. Oba tima imaju ozbiljan takmičarski motiv. Ueska je u zoni plej-ofa, dok Saragosa tražikk direktnu vizu za Primeru. Eventualnim trijumfom domaćin može da dođe do prvog mesta i značajno se približi konačnom cilju. Zato vam je naš savet da rizikujete i odigrate keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 19:00
Astra Giurgiu - FCSB
ID: 4937356

FCSB je praktično izgubio titulu, i sad mora da se bori za mesto u Evropi. I dalje imaju dobro poziciju. Međutim, atmosfera u velikanu iz Bukurešta je daleko od dobre. Jesu kvalitetniji od današnjeg rivala, ali bolje da zaobiđete. 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Maritimo - Benfica
ID: 4110

Maritimo je u opasnoj zoni, ali ne može da računa na bodove iz odmeravanja sa aktuelnim šampionom koji je valjda "ispucao kvotu" za kikseve i dolazi na Madeiru po čitav plen. Dvojka premalo plaća, te je nadogradite sa 2-4 pogotka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Ferreira - Porto
ID: 4111

Trku sa Benfikom Zmajevi nastavljaju protiv kluba sa periferije Porta koji ih je triput zaredom iznenadio na svom stadionu - u dva navrata bilo je 1:0 za Pasos Fereiru, a jednom 0:0. Krajnje je vreme za naplatu, ali golove obiđite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Hacken - Helsingborg
ID: 4936993

Haken je vezao tri remija.Igra tog tima je bolja nego što pokazuju rezultati. Zato verujemo da će odlične igre Haken konačno naplatiti pobedom. Helsinborg je, kao poručen, rival, Gosti su neprepoznatljivi ove sezone. Zato je ovo možda i fiks dana. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Crystal Pal. - Burnley
ID: 4936827

Duel komšija na tabeli. Oba tima su rasterećeni, jer su daleko od zone ispadanja. Sve nagoveštava tvrd meč. Međutim, mi verujemo u Palas. Odnosno smatramo da će tim Luke Milojevića iskoristiti prednost domaćeg terena. 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 22:00
Getafe - Sociedad
ID: 4034

Rivali su u krizi i sve su dalje od četvrtog mesta. Dodatna nevolja za Sosijedad je loš međusobni bilans, naročito u predgrađu prestonice (2-2-7), ali Hetafe je nedovoljno ubedljiv da bismo vam sugerisali keca. Očekuje nas jako tvrd meč, možda bude samo jedan gol. 


Ukupno golova

Tip: 0-1 (2.65)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara