(©Reuters)
(©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Uz Zmajčeke, Azure i najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.11.23. | 10:46

Pročitajte nekoliko predloga za 20. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Slovenia - Kazakhstan
ID: 7680375

Još jedan od mečeva u kojem će reprezentacije u direktnom okršaju odlučivati o putniku na EURO. Slovenija je u boljoj poziciji, ima bod više, te joj odgovara i remi, dok Kazahstan posle vezanih pobeda nad Finskom i San Marinom mora da upiše i treću u Ljubljani ukoliko namerava da ruku pod ruku sa Dancima ode na smotru najboljih evropskih selekcija. Za nas je najskuplji kec na Zmajčeke opako dobra opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Ukraine - Italy
ID: 7680371

Prethodna dva Mundijala su propustili i previše bi za jednu fudbalsku naciju kakva je Italija da propusti i treće veliko takmičenje u samo šest godina! Ipak, srećom Azurima je dovoljan bod kako bi se našli u prilici da brane titulu prvaka Evrope osvojenu na Vembliju pre nešto manje od dve i po godine. Ukrajinci će pak morati da pobede, što je protiv Italije za njih bila nemoguća misija u prošlosti.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
ABA LIGA | 17:30
Cedevita Olimpija - Partizan Mozzartbet
ID: 7678724

Ne postoji grad u regionu koji manje prija Partizan Mozzart Betu od Ljubljane. Crno-beli su baš danas u Sloveniji i zbog svega što se dešavalo ove sezone u ABA ligi, pobeda je apsolutni imperativ protiv Cedevite Olimpije.Rival Partizan Mozzart Beta igra bez vrlo važnog igrača Karela Matkovića, pa se nadamo da bi baš ova činjenica mogla da pomogne Beograđanima da razbiju slovenački maler.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA EP M21 | 18:00
Sweden M21 - Netherlands M21
ID: 7678486

Jesu Holanđani neporaženi u Grupi C, tačno je da su do sada funkcionisali kao sat, ali Šveđani su jako motivisani. Pobede li, stižu Gruziju koja ima utakmicu više, a pitanje je koliko će rival biti motivisan da uzima bodove koji mu nakon svega što se desilo faktički nisu nasušno ni potrebni. Zato bi mi ovu dvojku zaobišli, jer na ovakvim mečevima nikada zasigurno ne možete da tvrdite šta može da se desi.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 17:00
Gambia - Ivory Coast
ID: 7674988

Obala Slonovače nije imala milosti za Sejšele, napunila je mrežu nedoraslog rivala do vrha (9:0), otvorivši prvu fazu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u velikom stilu. Gambija je pak podbacila, izgubila je od Burundija u gostima (3:2) i sada će morati da se vadi. Samo što Obala Slonovače nije najbolji rival za tako nešto.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 21:00
Levante - Santander
ID: 7674860

I jedan i drugi tim prolazi kroz rezulatsku krizu. Levante je u poslednje četiri utakmice osvojio dva boda, dok je Rasing pretrpeo tri vezana poraza, svaki sa po tri gola u mreži. Međusobni okršaji dva tima u prethodnoj sezoni nisu donela bogzna kakvu fudbalsku predstavu, budući da su oba završena sa po jednim golom, odnosno minimalnim pobedama, prvo Rasinga, pa Levantea. Mi smatramo da vredi pokušati sa kecom.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Czech R. - Moldova
ID: 7680385

Čitav kvalifikacioni ciklus za Češku i Moldaviju staće u 90 minuta fudbala na Andruv stadionu u Olomucu. Česima će i bod biti dovoljan za prolaz, dok Moldavija mora da pobedi ukoliko namerava da preskoči današnjeg rivala. Otežavajuća okolnost po njih je to što su Česi u poslednje dve godine kod kuće izgubili samo jedan od 11 mečeva.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.8)
Za izbegavanje
ELITNA LIGA M20 | 18:00
Germany M20 - England M20
ID: 7682439

Nemci su uvek Nemci, a Englezi makar u ovoj starosnoj strukturi ne da nisu ništa posebno, već su blago rečeno očaj. Imaju tri poraza i bukvalno su u rasulu. Međutim, Nemce su tukli u martu mesecu, a to sada dodatno komplikuje stvari, pa smo se odlučili da se malo distanciramo. Što je sigurno, sigurno je.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.82)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara