Nikola Simić, golman Vojvodine (MN Press)
Nikola Simić, golman Vojvodine (MN Press)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Zov keca sa Karađorđa

Vreme čitanja: 3min | pon. 29.11.21. | 11:44

Pročitajte nekoliko predloga za 29. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vojvodina igra kako bi ostala u trci za mesto što vodi u Evropu iduće godine i nema prava na kiks. S druge strane Lučanci su poraženi samo jednom na prethodnih pet gostovanja, ali mi držimo da Voša mora na svaki način da pokuša da ih proturi kroz šake.

 FIKSEVI DANA

6007992: VOJVODINA - MLADOST LUČANI, 17.00 (tip 1, kvota 1,55)

Vojvodina igra kako bi ostala u trci za mesto što vodi u Evropu iduće godine i nema prava na kiks. S druge strane Lučanci su poraženi samo jednom na prethodnih pet gostovanja, ali mi držimo da Voša mora na svaki način da pokuša da ih proturi kroz šake.

6008812: VELJE - MIDTJILAND, 19.00 (tip kmb 2&3, kvota 2,10)

Vejle je daleko najslabiji tim danske elite i lider ne bi smeo da ima problema u ovom susretu. Pogotovo što po tradiciji veoma lagano izlazi na kraj s ovim protivnikom. Zato konačnom ishodu, pojačavajući kvotu dodajemo golove.

6008889: DERBI - KPR, 20.45 (tip ki 2, kvota 2,70)

Sve govori da nas očekuje lagodan fiks. Dvojka je skupa, a mi bi mogli da je dočekamo. Naime, KPR dočekuje ovaj meč u jako dobroj formi. Dobio je tri od poslednja četiri meča u šampionatu i sa mnogo optimizma ide u goste Ovnovima koji su daleko od bilo kakvog dobrog rezultata i drže ubedljivo poslednje mesto na tabeli.

6008794: GECTEPE - FENERBAHČE, 18.00 (tip ug 3+, kvota 1,85)

Fenerbahče je bio u seriji slabih rezultata, ali je popravio raspoloženje pobedom nad Galatom u derbiju, a naredni protivnik mu je Gectepe, tim iz crvene zone turskog šampionata. Mi ipak idemo sa golovima, vrbujući UG3+ na našu stranu.

VREDI PROBATI

6008744: ARSENAL TULA - LOK. MOSKVA, 17.00 (tip ki 2, kvota 2,35)

Arsenal ove sezone igra vrlo loše, poslednji je na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova, tako da je ovo dobra šansa za Lokomotivu da dođe do trijumfa, iako ima dosta povređenih igrača. 

6008899: EIBAR - ĐIRONA, 21.00 (tip gg, kvota 2,00)

Gledajući tradiciju, bar tri gola u susretima Eibara i Đirone padalo je u poslednja četiri meča, a samo jednom u proteklih pet nije prošao tip GG. Pa da probamo malo s tradicijom, zašto da ne...

6008006: NOVI PAZAR - PROLETER N.S, 15.00 (tip gg, kvota 2,05)

Na pet poslednjih utakmica Novog Pazara u ligi došlo je GG, a svaki put bilo je nerešeno. Mi, ne bi preterivali, pa se odričemo X tipa, ali bi pokušali sa GG igom koja zvuči realno kada igra fenjeraš, sa osrednjim Proleterom.

ZA IZBEGAVANJE

6008750:UFA - SPARTAK MOSKVA, 15.00 (tip ki x, kvota 3,30)

Spartak se ove sezone pošteno muči, nikako u poslednje vreme da dođe do neke pobede, vezao je tri remija i dva poraza na poslednjih pet utakmica. Sa druge strane i Ufa igra remi za remijem pa možda X nije loša opcija za ovaj meč u kom je Spartak gost, ali mi ipak savetujemo manevar izbegavanja.

6009166: LUDOGOREC - CSKA SOFIJA, 16.15 (tip gg, kvota 1,73)

Ludogorec je preopterećen povredama vezao dva poraza bez postignutog gola, tri u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima. CSKA je taman uhvatio dobru formu, a onda rutinski poražen od Boda. Njihovi međusobni okršaji su u poslednje vreme sve efikasniji i jako često prolazi tip GG, ali to nama nije dovoljno uverljivo.




tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara