Vinisijus Žunior (Real Madrid) i Aridane (Osasuna)
Vinisijus Žunior (Real Madrid) i Aridane (Osasuna)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Poraz od Reala je Osasunina realnost

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.10.21. | 11:51

Pročitajte nekoliko predloga za 27. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:30
Real Madrid - Osasuna
ID: 5928959

 

Osasuna nije rđava, ali trebalo bi da znate da ju je Real od 2004. ugostio trinaest puta u borbi za bodove i samo jednom joj dozvolio da se u Pamplonu vrati neporažena. Dakle, kec je jedini ishod vredan pažnje, a ukoliko vam kvota nije dovoljno velika iskombinujte ga sa 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
NEMAČKA - KUP | 18:30
Bochum - Augsburg
ID: 5928917

Prioritet oba kluba je opstanak u eliti. Kup im je nametnuta obaveza jer teško da mogu daleko da doguraju, ali dobar rezultat znači na polju samopouzdanja, no neće hrliti "grlom u jagode". Naprotiv, izvesno je da će utakmica biti tvrda, a mi ćemo se usuditi da predložimo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 20:45
Motherwell - St.Mirren
ID: 5928927

Sent Miren je u minulih mesec dana dobio sve mečeve koje je mogao i sa jakom verom u sebe odlazi "na noge" Madervelu koji polako posustaje, ali je sposoban da ostane neporažen. Lovcima na velike kvote sugerišemo da se opredele za X, dok onima sa manje hrabrosti predlažemo 2-3.


Konačan ishod

Tip: X (3.1)
Za izbegavanje
ŠKOTSKA 1 | 20:45
Hibernian - Celtic
ID: 5928957

 

Mogu li Hibsi i četvrti put zaredom da odigraju nerešeno sa Seltikom? Kelti nisu ideal sigurnosti, mada u poslednje vreme beleže dobre rezultate. Novi kiks bi već sada mogao da ih izbaci iz šampionske trke, međutim, opekli smo se nekoliko puta sa njima, pa ih ipak preskočite.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Preston - Liverpool
ID: 5928965

Ovo je sigurica dana. Iza Liverpula je sjajna predstava protiv Mančester Junajteda (5:0), a uskoro ga očekuje i novi duel sa madridskim Atletikom u Ligi šampiona, pa će menadžer Jirgen Klop sigurno odmarati većinu startera. Ipak, to efikasnu dvojku nipošto ne dovodi u pitanje.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
West Ham - Man.City
ID: 5929014

Fudbaleri Vest Hema su i u prethodnoj rundi Liga kupa igrali sa klubom iz Mančestera, Junajtedom, i to na njegovom Old Trafordu i savladali ga rezultatom 1:0, iako su Đavoli bili favoriti. Siti je daleko sigurniji nego njegov gradski rival i ne bi trebalo da ponovi grešku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
NEMAČKA - KUP | 20:45
M' gladbach - Bayern
ID: 5928935

 

Malo je ekipa koje su u poslednje pola decenije mogle da se pohvale dobrim bilansom sa Bajernom. Jedan od njih je Menhengladbah, međutim, devetostruki uzastopni prvak Nemačke igra sjajno, a na prethodna tri meča gol-razlika mu je 13:1. Zato i ovde očekujemo efikasnu dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Lazio - Fiorentina
ID: 5928954

U pitanju je derbi 10. kola Serije A, a za ljubitelje fudbala u Srbiji ovaj meč biće dodatno zanimljiv jer su prve zvezde ovih timova naši reprezentativci Sergej Milinković Savić i Dušan Vlahović. Rivali su u sličnim formama, pa nas nijedan ishod ne bi iznenadio. Probajte GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara