Juja Osako (Verder) i Filip Kostić (Ajntraht Frankfurt)
Juja Osako (Verder) i Filip Kostić (Ajntraht Frankfurt)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Porto je dvojka dana, u Bremenu se držite golova

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.06.20. | 11:13

Pročitajte nekoliko predloga za 3. jun...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Werder - Eintr.Frankfurt
ID: 4885182

Verder bi u slučaju pobede posle gotovo četiri meseca napustio zonu ispadanja. Ajntraht je blizu najugroženijih klubova, pa i on i te kako ima za šta da igra. U takvoj situaciji GG i GG3+ su najpouzdaniji i uklapaju se u tradiciju. Mi biramo ovo drugo, jer je veća kvota.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.92)
Fiksevi dana
ČEŠKA 1 | 18:00
Ostrava - Plzen
ID: 4885126


Banjik niže remije, a Plzenj trijumfe i stiže u Ostravu po čitav plen koji bi mu učvrstio samopouzdanje uoči derbija ligaškog dela sa Slavijom u Pragu u nedelju. Gosti su sve raspucaniji i dvojku bi trebalo da isprati 2+, pa ako vam kvota na ishod nije dovoljna kombinujte.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Famalicao - Porto
ID: 4884910

Vraćaju nam se i Portugalci, a vodeći Zmajevi u nastavak sezone ulaze sa samo jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca Benfiku. Famalikao je prilično opušten na deobi šeste pozicije, pa mada bi moglo da dođe GG u dvojku ne da ne sumnjamo, nego je ona sigurica dana.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Vredi probati
MAĐARSKA - KUP | 20:00
Honved - Mezokovesd
ID: 4884939

Sedmostruki osvajač mađarskog Kupa Honved prošle godine izgubio je u finalu od Fehervara, dok je Mezekevešdu ovo najveći uspeh u klupskoj istoriji. Na završnim predstavama ovog takmičenja obavezno dolazi GG, a tako je i kad se sastaju ovi rivali, a mi uz to očekujemo i keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.05)
Vredi probati
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 18:30
Sturm - Wolfsberger
ID: 4884754


Šturm i Volfzberger nikad nisu odigrali nerešeno u Gracu, a nekadašnji šampion Austrije slavio je u devet od 15 navrata. Međutim, prethodna dva susreta pripala su Volfzbergeru i ne bi bilo rđavo da rizikujete sa dvojkom ili još bolje sa kombinacijom X2&GG, kvota je primamljiva.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.2)
Vredi probati
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 20:30
Salzburg - Rapid
ID: 4884765


Zahvaljujući kazni koja je izrečena LASK-u zbog kršenja zdravstvenog protokola Salcburg je izbio na čelo tabele, a ako je suditi po deklasiranju Austrije Luštenau u finalu Kupa (5:0) spreman je za Rapid kao "zapeta puška". Kec se podrazumeva, realno je i 2-4, pa kombinujte.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (2.1)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Hannover - Dinamo Dresden
ID: 4885009


Pobeda, remi i poraz na gostovanju Sandhauzenu - to je Hanoverov učinak otkako je nastavljen šampionat. Dinamo je zbog dobro poznatih dešavanja odigrao samo nedeljni meč sa Štutgartom i izgubio, što je bilo i očekivano. Kec nam deluje prilično sigurno, a možda dođe uz 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara