Vilijam Saliba (Arsenal) i Oli Votkins (Aston Vila)
Vilijam Saliba (Arsenal) i Oli Votkins (Aston Vila)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Bije Vila, biju i Tobdžije

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.12.23. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 9. decembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Crystal Palace - Liverpool
ID: 7729450


Liverpul daje puno golova, a ume i da ih se naprima. No, pristalice ekipe Jirgena Klopa ne mogu da budu nezadovoljne rezultatima jer su Crveni drugi na tabeli sa dva boda manje od Arsenala. Palas je “trn u oku” (na prethodna dva duela bilo je nerešeno), ali dvojka je realna.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Aston Villa - Arsenal
ID: 7729451


Može li Vila posle Mančester Sitija (1:0) da sruši još jednog od kandidata za titulu? Moramo da budemo iskreni - nismo verovali u domaće protiv Građana, pa se ne usuđujemo da vam “pametujemo” sada protiv Tobdžija, koje su uz puno sreće savladali Luton. Najbolji izbor je GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.6)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:00
Hamburger - Paderborn
ID: 7729431

Hamburger je u prošlonedeljnom gradskom derbiju gubio sa 2:0 na poluvremenu (uz bizaran autogol golmana Danijela Fernandesa), ali ipak je uspeo da izvuče jedan bod, koji ga je zadržao u samom vrhu tabele. Paderborn ume da bude nezgodan gost, međutim, ipak verujemo u keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Atalanta - Milan
ID: 7729462


Uključujući i susret LE sa Sportingom (1:1) Atalanta je četiri utakmice bez pobede (po dva remija i poraza), tako da Milan, koji ima čak devet bodova više od nje ne dočekuje u baš sjajnom raspoloženju. Mi bismo tipovali na Rosonere, ali vama ipak preporučujemo opreznije GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.78)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Middlesbrou. - Ipswich
ID: 7729730


Ipsvič drži korak sa vodećim Lisicama, međutim, neće mu biti lako na Riversajdu pošto je Midlsbro popravio izdanja pred svojim navijačima. Da budemo iskreni, kec nam deluje sasvim realno, ali ukoliko sumnjate opredelite se za puno pogodaka. Mi ipak, zbog kvote, biramo ishod.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Union Berlin - M' gladbach
ID: 7729410


Union nije mogao preko noći da zaboravi da igra fudbal i kad-tad će krenuti sa dna, možda već sada s obzirom na to da mu Menhengladbah leži, a ni ove sezone nije preterano opasan na strani. Njihovi susreti obično donose 2-5 golova, pa ako nećete keca odaberite ovu opciju.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Villareal - Sociedad
ID: 7729482


Poslednjih godina u duelima Viljareala i Sosijedada preovladavale su dvojke, a i na osnovu dosadašnjeg učinka stiče se utisak da je to opcija koja štrči. Ipak, Žutu podmornicu nikad ne bi trebalo potceniti, pa ukoliko niste ibeđeni u trijumf gostiju potražite kombinaciju X2&2+.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 12:00
Spartak Moscow - Krylya Sovetov
ID: 7729818


Zbog isključenja na utakmici sa Ahmatom, koju je njegova ekipa izgubila sa 2:1 trener Spartaka Giljermo Abaskal neće biti na klupi domaćih, a s obzirom na nezadovoljavajuće rezultate pitanje je da li će ostati u klubu. Krila nisu bez šansi ovde, a vi preskočite ovaj par.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara