Klemon Lengle (Barselona) i Janik Karasko (Atletiko Madrid)
Klemon Lengle (Barselona) i Janik Karasko (Atletiko Madrid)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Novi "šamar" Barseloni

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.10.21. | 10:55

Pročitajte nekoliko predloga za 2. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Luton - Huddersfield
ID: 5864127

Luton je od kraja avgusta bio u problematičnoj seriji. Istina, nije često gubio, uglavnom je bio sklon remijima, ali baš zato ga nije bilo lako uhvatiti na tiketu. Međutim, posle ubedljive pobede nad Koventrijem u sredu (5:0) ne sumnjamo u keca. Osim njega razmotrite i GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 | 18:30
Cercle Brugge - St.Gilloise
ID: 5864714

Unionova forma osciluje, ali šta tek reći za Serkl Brižovu? Domaći su izgubili pet od minulih šest utakmica, a sa njima i samopouzdanje, pa bi i momci iz srca prestonice mogli da se okoriste njihovom patnjom. Međutim, mi bismo vam ipak preporučili da preskočite ovaj okršaj.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Man.Utd. - Everton
ID: 5865001

Ovaj vikend rezervisan je za okršaje gradova Mančestera i Liverpula. Kada se radi o kvalitetu i ambicijama klubova, možda više pažnje privlači sutrašnji, koji se igra na Enfildu, ali i ovaj na Old Trafordu primamljiv je iz više razloga. Mi očekujemo keca, možda uz novi gol CR 7.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Atl.Madrid - Barcelona
ID: 5864750

Gostovanje braniocu šampionske titule dolazi u izuzetno nepovoljnom trenutku za Barselonu, koja em ne blista u prvenstvu, em je u prva dva kola LŠ doživela ubedljive poraze od Bajerna i Benfike. Atletiko je malo popravio raspoloženje trijumfom u Milanu i večeras je favorit.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Torino - Juventus
ID: 5864842

Sigurni smo da vam je Juventus od početka sezone više puta oborio tikete, ali Stara dama u gradski derbi ulazi posle pobede nad šampionom Evrope Čelsijem i taj rezultat bi morao da vrati poljuljano samopouzdanje izabranicima Maksa Alegrija. Ako nećete dvojku, odigrajte 0-2.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Nice - Brest
ID: 5865060

 

Brest je sakupio četiri boda (sve preko remija) i nije čudno to što je pri dnu tabele. S druge strane, Nica se odlično drži i ako sve protekne kako treba kec neće izostati, iako bi Orlići kod kuće mogli da budu i sigurniji. Ni GG nije nemoguće, gosti su skloni takvim mečevima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Stuttgart - Hoffenheim
ID: 5865237

 

Švabe su krenule silovito, ali ispostavilo se da je tih startnih 5:1 sa Grojterom bio lažan pokazatelj njihove moći jer su iz kola u kolo bili sve lošiji. Hofenhajmova igra ide uzlaznom putanjom i dvojka ili bar X2&2+ nisu neosnovani. Kvota na ishod je vredna rizikovanja.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 18:00
CSKA - Krasnodar
ID: 5864113

Krasnodar je sve bolji, a u prošlom kolu uspeo je da savlada ekipu Sočija, iako je kraj utakmice dočekao sa dva igrača manje. Međutim, Armejci su suviše krupan "zalogaj" u Moskvi, čak i kada ne blistaju. Bez obzira na to što imaju isti broj bodova, sugerišemo vam keca i 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara