S prethodnog gostovanja Iraca u Portugaliji
S prethodnog gostovanja Iraca u Portugaliji

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Irci bez nade u Portugaliji

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.06.24. | 12:09

Pročitajte nekoliko predloga za 11. jun…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Moldova - Ukraine
ID: 8154664


Ukrajinci su u minulih nedelju dana odigrali bez pogodaka sa Nemačkom, da bi potom doživeli ubedljiv poraz od Poljske u Varšavi (3:1). U poslednju proveru pred start Evropskog prvenstva Momci Sergeja Rebrova ulaze kao apsolutni favoriti i u Kišinjevu će se samo oni pitati.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Portugal - R.Ireland
ID: 8154671


Još jedna utakmica u današnjoj ponudi sa kojom ne bi trebalo da imate ikakvih problema. Jeste da su domaći malo razočarali navijače porazom od Hrvatske u subotu, međutim, “ono pravo” tek dolazi i Irci, kojih neće biti na EP nemaju čemu da se nadaju. Uz keca probajte i 1&3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.25)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
San Marino - Cyprus
ID: 8154897


Domaći ne znaju šta je pobeda i obično rivalima služe kao sparing partner za popravljanje šuterskih sposobnosti. No, sada je sa druge strane protivnik koji ni sam ne može da se pohvali rezultatima, zbog čega očekujemo nešto tvrđi meč. Dvojka je realna, a rizikujte i sa 0-2.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.28)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 02:00
Chile - Paraguay
ID: 8154687


Malo pogodaka očekujemo i na ovom meču. Čile dobro igra prijateljske utakmice, dok je Paragvaj kandidat za “najdosadniji tim na svetu” jer su na poslednjih sedam njegovih mečeva pala svega četiri gola. Domaći imaju veću reputaciju i favoriti su, ali ako nećete keca tu je 0-2.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Malta - Greece
ID: 8154676


 


Par nije atraktivan, ali je odličan da se malo pojača kvota na tiketu. Grci su igrali u baražu za plasman na EP (Gruzija ih je izbacila posle penala), ali su pre nekoliko dana baš namučili domaćina takmičenja. Sa Maltom ne bi smeli da imaju muke, a mi bismo potražili SP 2.



Sigurna pobeda

Tip: 2 (2.1)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 16:00
Azerbaijan - Kazakhstan
ID: 8154681


Azerbejdžan je u minule dve godine na svom terenu izgubio samo dve utakmice - od Belgije i Austrije, obe sa po 1:0. S druge strane, iznenadio je jednu Švedsku, savladavši je sa 3:0. Kazahstan je vezao četiri poraza na gostovanjima, pa nam kec deluje kao najlogičniji izbor.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Belarus - Israel
ID: 8156542


Ove dve reprezentacije bile su u istoj grupi u kvalifikacijama za EP, a Izrael je dobio oba susreta (1:0 u Tel Avivu i 2:1 u Budimpešti, u kojoj je rival nastupao kao domaćin). Današnji okršaj takođe se igra u glavnom gradu Mađarske i mi ponovo očekujemo da dođe dvojka.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 18:00
Cape Verde - Libya
ID: 8154677


Libija skoro godinu dana nije doživela poraz, a u tih jedanaest utakmica bez neuspeha odigrala je nerešeno sa Kamerunom i savladala neugodnu Burkinu Faso. Zelenortska Ostrva su dobar domaćin, ali rival ima razloga da se nada makar bodu. Vama je najbolje da preskočite par.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara