Ibrahimović: Ni sam ne znam šta hoću...

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.04.20. | 09:49

"Želim dalje da se razvijam, da postanem bolji čovek... Ne mogu da mislim samo na sebe i na fudbal"...

Zlatan Ibrahimović priznaje da nis sam ne zna šta želi! Posle jučerašnje objave u Gazeti delo Sport da švedski veteran ne želi da produži ugovor sa Rosonerima, on se oglasio iz svoje domovine i poručio da nije siguran šta će se događati u budućnosti. 

Ibra se zimus vratio na San Siro pošto je završio epizodu u LA Galaksiju, ali otkaz Zvonimiru Bobanu i izvesni odlazak Paola Maldinija iz kluba, u kombinaciji sa lošim rezultatima, uticali su na raspoloženje kontroverznog napadača...
"Videćmo šta će biti, još ne znam šta želim", kazao je Ibrahimović u kraćem razgovoru za švedske medije. "Svakog dana događa se nešto novo. Italija jeste moj drugi dom, čarobno je bilo ponovo igrati na punom San Siru"...

Izabrane vesti

Ali...
"Ko je mogao da predvidi ovo što se događa u svetu... Žalosno je što su sva takmičenja prekinuta, međutim moramo da poštujemo mere. Zdravlje je najvažnija stvar. Imam porodicu o kojoj treba da brinem. Oni su srećni ovde u Švedskoj, tako da sam i ja srećan. Želim dalje da se razvijam, da postanem bolji čovek... Ne mogu da mislim samo na sebe i na fudbal, nego i na ljude oko mene. Postoji toliko toga u životu, fudbal nije sve na svetu. Želim nešto novo".

Iz svega izrečenog može se zaključiti samo jedno - nije upitan samo Ibrahimovićev nastavak saradnje sa Milanom, već i njegov nastavak karijere.

Očito da se primakao kraj. Tako bar zvuči...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara