Komentari na vest

Predstavljamo Partizanove talente: Jevremović u stilu Dibale, Stjepanović između Duljaja i Nađa, Petrović „osmica“

K

Karlo Veliki

pre preko 1 godinu

Jedini potencijal je Jevremovic, ali nije krilo.. Igrama na sredini terena i poluspicu samo podseca na Mesija.. Da Partizan ima u podmlatku trenera poput Mladinica, Matekala, Vilotica, ili slicnog taj problem bi bio resen.. Ovako o sudbini talenata u Partizanu odlucuju nepismeni i bez iskustva pocetnici.
G

Gost011

pre preko 1 godinu

Pustite momke da se postepeno razvijaju i stasavaju. Nemojte odmah da ih palite i ložite. Oni moraju mnogo da rade i uče kako bi postigli svoj cilj.
S

Semenke

pre preko 1 godinu

Sve veliki strucnjaci. Gledao sam vecinu utakmica koje su nasi omladinci igrali na Teleoptiku. Jevremovic je strasno talentovan igrac, odlicne motorike za njegovu gradju. Veliki nedostatak mu je sto desnu nogu ne koristi uopste. Previse vremena potrosi i zbog toga previse prilika propusta u namestanju na levu. Protivnici su ga procitali i mnogo im je lakse da se odbrane jer unapred znaju. Ove sezone je fizicki ojacao i poceo da pravi razliku u omladincima. Videcemo protiv prvotimaca. Mateja Stjepanovic je pravi vodja i kapiten te ekipe. Pogledajte statistiku - odigrao je 98% minuta ove sezone i na svim utakmicama bio kapiten. Kaze covek nije visok a vislji je od Zdjelara koji je 5 sezona nosio ekipu a iste visine je kao Casemiro, najbolji DM na svetu. Brzi je od Zdjelara, jaci i cvrsci od skoro svih igraca u omladinskoj ligi. Videcemo kakav je protiv seniora ali je momak ozbiljno gradjen i posveceno radi na sebi. Toliko o tome. Djordje Petrovic je karakterom ofanzivni vezni. Ima dribling, brzinu, ideju ali nedovoljno dobar pregled igre. Mogao bi da bude dobar DM ali ga mrzi da trci i da igra idbranu.
b

batabane

pre preko 1 godinu

Svaka čast za Jevremovica ,dobar je.Ali mislim da se zove Matija Petrovic,sto igra u kadetima po levoj strani.Činimi se vrhunski talenat.Visok , brz,fantastičan dribler,i ne plasi se lopte i duela.Čim mu se ukaže prilika,on napada,dribla ,prodire.Nema kukavickog vracanja lopte nazad,da ne pogresim.
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Popovic.Ali nema ko da ga gura.
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Pa sta onda traze na pripremama prvog tima.I takav lik je zamjenik sefa omladinske skole.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Izmedju Duljaja i Nadja? Znaci potpuno prevazidjen tip fudbalera? Bek bez brzine i tehnike i zadnji vezni bez visine, snage, tehnike i pasa. Bice to "vrh" od igraca. Dovoljno je gledati Srnica u Zvezdi i videti koliko je beskorisno imati zadnjeg veznog koji je za po 10-15 kila laksi od ostalih igraca na sredini a takvi su bili i Duljaj i Nadj. Nikad mi nije bila jasna fascinacija takvim igracima.
И

ИР27

pre preko 1 godinu

Енголо Кантеу се свиђа твој коментар
a

al neverovatno

pre preko 1 godinu

mnogo glup komentar ...nije neko dobar zato sto je velik vec zato sto zna il ne zna
S

Semenke

pre preko 1 godinu

Covek prica bezveze. Taj momak o kome on prica je vislji od Zdjelara a jaci i cvrsci od vecine igraca u oml. ligi. Gledao sam njegov klip na youtube, ako nastavi da se razvija sa prvim timom dobicemo pravu radilicu. Kakav Raca Petrovic.
S

Sve je moguce

pre preko 1 godinu

Kad nemas kvalitet da prikljucis...onda prikljuci bilo kog igraca da zamazes oci ostalima kao jaka skola itd...ili prikljuci klinxe koji su najduze u klubu jer u ovom slucaju ovih sto su prikljuceni jedino je to parametar zasto su sa prvim timom ili postoje neke druge kombinacije sto je isto moguce
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

zvezda i partizan od U11 -U19 promene i dovedu 200 dece .Jedan prodje i oni od toga prave cudo. Sta je sa ostalih 199 koji su bili vrhunski talenti kad ste ih uzimali ?? ja bi voleo da vidim kolko su jaki ti treneri da uzmu jednu grupu dece i rade sa njima godinama bez konstatnog dovlacenja novih
s

sb

pre preko 1 godinu

Za Jevremovića sam ranije isticao da je talenat. Osim Petrovića, interesantni su Bojat(prednost u odnosu na Staševića), Trifunović, Arsenije Vranić...
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Jevremovic,trstenicka skola fudbala. Tamo se svake godine pojavi neki talenat ali nema ko to da gleda. Partizan je svojevremeno uzeo i golmana Vladana Lukica u Trsteniku. Iz Trstenika su Vladimir Jugovic i Dragisa Binic.
4

40400

pre preko 1 godinu

Sve talenti a Belic im igra bonus igraca 😂😂😂
h

host of other

pre preko 1 godinu

kakav je Partizan gigant za zvezdu u fudbalu u smislu stvaranja i promovisanja talenata ,to je strasno,u svakom momentu imaju 5,6 brutalnih talenata za prvi tim( sve smo videli ove god u omladinskom i kadetskom derbiju gde je zvezda razbijena) , lako je zvezdi sa neogranicenim budzetom osvojiti ligu, mada evo ove godine sramota i da je partizan vise dogurao u evropi.. ali generalno ogroman utisak cijele evrope je da uvijek kupuju u partizanu,jer je to gigant za talente u evropi, zvezda igra dvije zaredom ls i par proljeca LE i ne moze dva igraca da proda..pa to je dokaz za sve...
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Zvezda je prodala Marka Lazetica za 4.5 miliona eura. A vasa omladinska skola je toliko dobra da nemate bonus igraca vec ga dovodite kao sto ste doveli Terzica recimo ili kao sto sada zelite da dovedete Luku Ilica iz TSC-a. Ti decko sam sebe lazes. Tamo gde su rezultati najbitniji a to je prvi tim vi ih nemate pa ste poceli da gledate omladince,kadete,bez obzira sto Zvezda igra omladinsko prvenstvo sa kadetima a kadetsko sa pionirima i sto su mladji po godinu dve. Smejete se Zvezdi a prodate Svetu Markovica dva puta,tri puta ga vracate,evo i Scekic legenda ce davam se vrati.Gde igraju zvezde poput leonarda,Sume i kompanije? Poenta je da sami sebe hvalite
J

Jagnjilko

pre preko 1 godinu

Pravi gogant koji nema bonus igraca. Nije bitan kvantitet nego kvalitet ali gde ti znas sta je to
G

Gost i

pre preko 1 godinu

Samo što Zvezdini omladinci igraju po pozajmicama i u Grafičaru,a ligu igraju kadeti i čak i tako osvoje svaku titulu i igraju LŠ.Kad ste poslednji put nešto osvojili?
M

Mop

pre preko 1 godinu

@jagnjilko pa vi ni kvantitet ni kvalitet očigledno nemate. Doveli pola omladinaca Voše i Ofk-e i 90% upropastili. Sjajan je to posao.
s

sta pisu ljudi

pre preko 1 godinu

Hahahhahaha koja ludost