""
""

Predstavljen Zvezdin novi desni bek

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.06.17. | 13:32

Marko Gobeljić: "Od malih nogu navijam za Zvezdu, dosta utakmica sam gledao uživo na stadionu. To sam i pokazao kada sam protiv Zvezde postigao gol i nisam ga proslavio"...

Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić rekao je danas da je počastvovan što je došao u klub za koji navija od malena. Dosadašnji igrač Napretka, koji može da pokriva više pozicija (desni bek, vezni, napadač), potpisao je trogodišnji ugovor.
"Veliko mi je zadovoljstvo što sam došao u Zvezdu, ostvario sam dečački san. Zahvalio bih se upravi kluba što me je dovela, nadam se da ću opravdati očekivanja", rekao je Gobeljić na promociji na stadionu Rajko Mitić.

Izabrane vesti

On je istakao da je poslednjih godinu dana u Napretku igrao kao drugi napadač, ali da mu nije strana pozicija desnog beka, na kojoj bi trebalo da igra u Crvenoj zvezdi.
"Od malih nogu navijam za Zvezdu, dosta utakmica sam gledao uživo na stadionu. To sam i pokazao kada sam protiv Zvezde postigao gol i nisam ga proslavio", naveo je 24-godišnji univerzalac.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela poručio je da je Gobeljić doveden kao pojačanje na poziciji desnog spoljnjeg.
"Istekom ugovora i odlaskom Petkovića na tom mestu predviđamo Gobeljića. Nadam se da će dugo godina nositi dres Zvezde i da će ispuniti očekivanja", naveo je Mrkela.

Mrkela nije želeo da priča o potencijalnim novajlijama, već samo da se traže pojačanja u odbrani.
"Neće se donositi ishitrene odluke, pažljivo biramo. Deficitarne pozicije su nam desni bek i štoper. Ono što je sada dostupno lošije je nego što će biti za 15 ili mesec dana. Manje nam je interesantno strano tržište, jer smo popunjeni strancima. Prioritet su slobodni igrači, a ako bude bio neki ekstra kvalitetan fudbaler lično ću insistirati da se sredstva izvoje", zaključio je Mrkela.

(foto: Starsport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMarko GobeljićMitar MrkelaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara