Komentari na vest

PRELAZZI: Dan kad je fer-plej ponovo rođen (i glasno zaplakao)

U

U paklu je ekipa

pre oko 1 godinu

Cast, postenje, vitestvo, osnovna kultura i vaspitanje, integritet, na kraju fer plej, sve je iscezlo. Zivimo u vremenima opste dekadencije drustva. Ne pricam ja ovde o crkvi, veri i Bogu, vec o iskonskom osecaju za dobro i lose. Svako bice zna razliku izmedju dobrog i loseg, ali zivimo u vremenima kada je lose postalo toliko dobro, da je dobro postalo toliko lose, po nas same, a i po druge. Pogotovu je zapadni svet pao pod te cari, ali ni ostali delovi sveta nisu nista bolji, cak ili su gori, samo ne obracamo paznju, ili malo kasne, ali idu sigurnom putanjom ka krajnjem cilju. Sebicnost, samozivost, lenjost, mrznja, koristoljublje, prevare i sve oni najjadnije danas je normalno i dobro. Mi ovde smo odavno tamo, samo mi se cini da nismo bas svesni koliko smo duboko u tome. Svaka cast gospodinu Biliju, ali je jedan od retkih i na zalost usamljenih na tom mestu gde je - cist dokaz vec svega navedenog.
Ч

Чакарита

pre oko 1 godinu

Само што овде никакве неправде није било. Извели су слободан ударац а да пар метара око њих није било противника, то што он не зна лопту да заустави и има технику просечног шумара, то је њихов проблем. Ово је чист гол и уопште нису морали да их пусте јер ништа није спорно овде.
G

Gost031

pre oko 1 godinu

Ovaj tvoj komentar se može poistovetiti sa ovima koji su zviždali far play potezu, zna se kako se vraća lopta protivniku kad je izbačena zbog povrede, i bez obzira na tehniku šumara što bi ti rekao a ne znam ni kakva bi bila kad igra u 2. Ligi škotske, uglavnom svaka čast treneru za ovakav potez...