Komentari na vest

PRELAZZI: Kad Mesut seiri

T

Topdzija

pre preko 2 godine

Koliko samo radosti kod vasih novinara u Mozzartu i nekih nazovi kolmunista za lose rezultate Arsenala u poslednje vrijeme.Zaboravili ste padove svih od reda iz prve sestorke premijer lige i to odmah po osvajanju titule. Kad ova generacija sklopi kockice vladace najmanje 5 godina.
N

NavijacPLA

pre preko 2 godine

Nikad vise nece vladati 5 godina
Z

Zoran Kormoran

pre preko 2 godine

Ozil nije ppotrcao zadnje 2-3 sezone u klubu, nije se trudio ni na treningu a kamo li na utakmici. Plus je stalno igrao igrice i hvalio se time na Instagramu. A imao je astronomsku platu. Zato su ga oterali. Poceo da se bavi pravima manjina i slikao se sa Erdoganom i cela Nemacka ga se odrekla. Ok je to da imas javni stav i misljenje ali moras biti svestan posledica. A sto se tice Vengera - pa on je zadnjih 10 godina radio sve isto i nadao se drugacijem ishodu. Definicija ludila. Zato je i oteran iz kluba. Sada je Arsenal propao totalno a gore moze biti samo da Arteta i Edu ostanu u klubu.
B

Brko

pre preko 2 godine

Heung Min Son nikada nece biti proglasen najboljim igracem Totenhema, iako je za dvije klase bolji od Kanea. U najmanju ruku, jednaki su. Razlog je njegovo porijeklo, koreanac. Gdje ce on pored engleza? Lewandowski nije dobio potpuno zasluzenu zlatnu loptu. Ali da je PSG osvojio, 100% bi bila dodijeljena Mbapeu jer je francuz. Ozil je na svoja ledja dobio najvece breme propasti Arsenala(da budem blazi, posrnuca) iako nije niti blizu najveceg krivca, niti se moze smatrati krivim samo jedan igrac od 23 registrovana za velika takmicenja. Plus pored silnih menadzera, trenera, uprave. Ali, Ozila se krivi zbog porijekla, zbog religije, zbog slike sa erdoanom i svih drugih stvari. Bas kao sto zapadna aristokracija nece priznati da je Nole najveci teniser svih vremena.
Z

Zoran Kormoran

pre preko 2 godine

Mani me tih teorija zavere. Ozila se, zbog svog politickog delovanja, odrekla i njegova osnovna skola u Nemackoj kojoj je on donirao stotine hiljada eura. Sve je krenulo od slike sa Erdoganom jer mentol Ozil nije shvatio da je Erdogan omrazen u Evropi,a narocito u Nemackoj, zbog svog nacina vladanja u Turskoj. I posle su mu svi drugi bili krivi pa je kao pao u bedak i nije ni igrao vise za Arsenal. A istina je ta da je potpisao novi ugovor, malo slabiji od Sancezovog, i batalio futbal. Kao sada i Auba. Masnu lovu dobili pa digli ruke od svega.
H

Hames

pre preko 2 godine

Autor teksta treba da razlikuje pozajmljenice od varvarizama.
U

Ujka Zitko'93

pre preko 2 godine

Ovaj tekst stoji i uz Zirua.Svi znaju koliko je Ziru dao za Arsenal,a svi su ga omalovazavali,najvise navijaci.Dok je Ziru igrao za Arsenal,Arsenal je uvek bio 3-4.na tabeli,cak i na 2.poziciji je jednom zavrsio sezonu.Ako se ne varam bila je to sezona 2016-2017.godina.Svi se secaju finala lige evrope,kada je Ziru u dresu Celzija bio dzelat Arsenalu.
d

darko 1985

pre preko 2 godine

Da je ovaj momak imao radnu etiku i glavu jednog Tomasa Mulera imao bi 5 zlatnih lopti do sada.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Tesko jer ova dva lika sto deru sve redom evo nekoliko poslednjih godina zajedno imaju 11 ili koliko vec..
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Iz ovoga ne znamo da li se Ozil raduje Arsenalovom neuspehu, ali ako to cini, onda je bas los covek. Treba sliku Arsenala da okaci gde god ima mesta, jer mu ni jedan drugi klub ne bi dao onoliki ugovor. Bio je on opasan igrac u Realu, ali fudbal je toliko evoluirao od tad, da tako spora desetka vise nigde ne bi danas mogla da igra. Barem ne na najvisem nivou. Druga stvar, ono sto je on igrao u Arsenalu je sramota. Imao je dobru polu-sezonu kad mu se igralo, ono kad je Kazorla igrao kao Zidan licno. Pre povrede, kad su bili prvi na tabeli u januaru,gazili stvarno sve pred sobom i derbije, Ozil imao 16 asistencija na polusezoni, povredi se Kazorla, Ozil asistira jos samo 2 puta do kraja sezone i zavrse cetvrti. Hocu da kazem da je Ozil bio dobar paker. Ali ni blizu igrac kao De Brujne na primer, koji je sposoban sam da dodje po loptu i zavrsi akciju. Ozilu je za razliku od njega bio neophodan neko da mu donese loptu, pa da on zavrsava akciju asistencijom, radius kretanja izuzetno mali. Samim tim mogao je funkcionisati samo u mocnoj ekipi, tipa Nemacka kad je bila prvak sveta. Ili Real. I zato ima opravdanja sto u Arsenalu nije imao uslove da pruzi vise, ali nema opravdanja za to sto nije hteo da trci nekoliko godina, sto se vuce po terenu, izbegava svaki duel, sto je toliko postao spor i lenj, da i kad predribla igraca, ovaj ga stigne. E to nije bilo do Arsenala nego do Ozila. Meni je na primer vise zao Remzija sto ga pustise, jer se zalagao i 100 puta je bolji od Dzake i posebno mi je zao Kazorle jer je posle povrede fantasticno igrao u Viljajrealu, cudo je pravio 25+ golova, 25+ asistencija za dve sezone sa centralnog veznog, nerealno. E njih pustise za dzabe, a manekena Ozila nek su se resili. Strasan pregled igre i fudbalski mozak mu ne sporim, u tom segmentu je dostigao vrhunac. Sporim mu sve ostalo. Kazorli ne moze vodu da nosi.
T

Trololo

pre preko 2 godine

Ovaj tekst mnogo bolje stoji uz Vengera, nego uz Ozila. Ozil se realno nije trudio, dok je Venger davao sve od sebe da odrzi ovakav klub konkurentnim. A koliko su ga samo terali navijaci Arsenala... Sada bi ga od blata pravili, samo da dodju makar do tih top 4, koje je on redovno obezbedjivao.
J

Jag

pre preko 2 godine

To sto su dosli 10 puta gori ne znaci da je Venger radio dobro. Posebno ne poslednjih 10 godina. Skoro sve ove igrace koji su danas kamen o vratu Arsenala on je doveo. Da ne pricamo koje je sve top igrace imao na tacni, a nisu ih doveli zbog nekih sitnih nesporazuma oko plate, tvrdoglavosti. A ovamo posle Ozilu na njegovo insistiranje dali ugovor kao da je Mesi. Iako vec tad nije trcao. To su cinjenice. E sad sto su dosli ovi sto ne mogu Vengeru vodu da nose, to ne pravi od njega Aleksa Fergusona. I slazem se i ja da bi taj Venger i sa ovim prosecima izborio top6, mozda se borio i za cetvrto mesto. Jer zna fudbal. Radio je to puno puta sa Skilacijima, Bendtnerima, Frimpongovima, itd. To je istina. Ali ako Arsenal ima ambicije samo da se vrati na cetvrto mesto i ako su navijaci Arsenala pali tako nisko da bi slavili to kao titulu onda nisu ni trebali menjati Vengera. Ne verujem da je neki navijac Liverpula dok su se raspadali smatrao da oni pripadaju cetvrtom mestu ili da navijac Junajteda sad kaze vazno je da smo u top 4. Navijaci velikih klubova treba da zele titulu, ako ne odmah, onda za 5 godina.
D

Drugačijeviđenje

pre preko 2 godine

Da ali ni sa Wengerom ne bi napredovali, izvukao bi on njima to četvrto mesto nekako i to bi bilo to, to bi im možda i veći problem bio jer ne bi imali razloga da išta menjaju a ovako možda sad i okrenu ploču ako ni zbog čega drugo onda bar od sramote
T

Trololo

pre preko 2 godine

Poenta je da nije problem bio u Vengeru. Sam si rekao, Venger zna fudbal. Koliki je budzet imao? Koje igrace je mogao da privuce? Arsenal realno i ne moze, niti je ranije mogao, da se bori za titulu, taj top 4 im je premija. Ni taj Liverpul nije odjednom osvojio titulu, imali su stabilnost par sezona, doveli pravog trenera i prava pojacanja, tako je stigao i rezultat, dok Arsenal ide iz promasaja u promasaj.