Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prijović dobio raskid ugovora, ide iz Džede s punim koferima para

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.08.21. | 10:22

Navodno, Al Itihad pristao da mu plati 11.000.000 evra da ode...

Nakon višemesečnog natezanja konačno je pao dogovor između Aleksandra Prijovića i čelnika Al Itihada iz Džede. Srpski napadač, kako se navodi, biće bogato isplaćen kako bi napustio klub dve godine pre isteka ugovora. Mada je imao sasvim solidnu statistiku (21 pogodak na 57 utakmica) uprava Al Itihada nije bila zadovoljna i tražila je način (model) po kom bi moglo da dođe do rastanka.

Zbog zagarantovane ogromne plate transfer u bilo koji drugi klub nije dolazio u obzir, tako da je na kraju sve rešeno sporazumnim raskidom po kom će Prijović inkasirati čak 11.000.000 evra, da bi zatim kao slobodan igrač, sa "čistim" papirima, mogao da pređe kod novog poslodavca.

Izabrane vesti

Podsetimo, 31-godišnji napadač stigao je u Saudijsku Arabiju iz PAOK-a pre dve godine u transferu vrednom 10.000.000 evra. S platom koju je dobio (više od 5.000.000 evra po godini) postao je jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera, ali očito da u klubu iz Džede nisu u potpunosti bili zadovoljni onim što su dobili i ubrzo su počeli da rade na tome da ga se reše.

Imajući u vidu cifru koju će morati da isplate Prijoviću utisak je da se baš i nisu usrećili s ovakvim rešenjem...

Prema nekim informacijama Prijović je najbliži povratku u Solun, mada ima pozive iz Rusije i Turske. Tokom protekla dva meseca često se pominjao i kao velika želja Crvene zvezde...


tagovi

Aleksandar Prijovićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara