Prijović preporodio Vestern Junajted - tri gola na pet utakmica (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.12.22. | 12:41

Srpski napadač sprečio poraz od Brizbejna - 1:1

Jedan igrač ne čini celu ekipu, ali može da napravi ključnu razliku. Takav je slučaj sa Aleksandrom Prijovićem, koji je propustio prvih šest kola svog tima jer je tražio novu sredinu za sebe, a njegov klub osvojio samo jedan bod, a onda kada se vratio usledio je preporod. Vester Junajted je na pet utakmica, koliko je odigrao Prijović, zabeležio tri pobede, jedan poraz i jedan remi, a srpski golgeter se tri puta upisao u strelce. Ovim današnjim sprečio je poraz Džona Aloizija od Brizbejna - 1:1 (0:1).

Nekadašnji reprezentativac Srbije odlično je reagovao u 78. minutu na centaršut Džoša Risdona sa levog boka i preciznim udarcem glavom sa ivice peterca poslao neodbranjiv udarac u donji desni ugao gola nemoćnog Džordana Holmsa.

Izabrane vesti

Domaćinu je bilo mnogo teško da se vrati nakon gola Karla Armijenta iz 28. minuta utakmice. Odlični vezista je dobro reagovao nakon odlično ostavljene lopte Henrija Orea spoljnim delom kopačke i poslao loptu u samu levu stativu gola na kom je stajao iskusni Džejmi Jang.




tagovi

Aleksandar Prijović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara