Aleksandar Prijović (Reuters)
Aleksandar Prijović (Reuters)

Prijovićev prvenac u Australiji i dokaz da golgeterski instinkt nije izbledeo (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.12.21. | 12:32

Srpski napadač postigao utešni gol u porazu Vesterna od Melburn Viktorija

Otišao je Aleksandar Prijović u australijsku A ligu koju bije glas da nije leglo kvaliteta i takmičarskog fudbala, ali demonstrirao je da mu golgeterski instinkt nije izbledeo. Počeo je nekadašnji reprezentativac Srbije utakmicu na klupi, dobio šansu nakon sat vremena igre kada je njegov Vestern Junajted već gubio 2:0 od Melburn Viktorija, tridesetak minuta na terenu bilo mu je dovoljno da postigne debitanski gol od dolaska u Australiju.

Prijović je snalažljivom reakcijom u šesnaestercu domaćina u završnici utakmice udahnuo nadu svom timu da može do boda. Međutim, njegovo napadačko umeće nije bilo dovoljno da se izbegne poraz koji je zapečaćen novim golom Viktorija u dubokoj nadoknadi - 3:1.

Izabrane vesti

Momak rođen u Sent Galenu je debitovao za Vestern pre više od mesec dana upravo protiv Viktorija kada je takođe ušao sa klupe, a njegov tim doživeo poraz minimalnim rezultatom. Zatim je bio starter u pobedi nad Pert Glorijem, ali nije uspeo da se domogne konkretnog učinka. Potom je propustio naredne tri utakmice za koje nije bio ni u protokolu, da bi danas podsetio zbog čega je za njegove usloge letos bila zainteresovana Crvena zvezda.



tagovi

Aleksandar Prijović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara