Proleter promovisao novog trenera: Krstajićev pomoćnik na klupi Novosađana

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.08.21. | 18:04

Superligaš pronašao zamenu za Žigića

Četiri dana posle rastanka sa Brankom Žigićem, rukovodstvo Proletera pronašlo je rešenje za upražnjeno mesto šefa stručnog štaba i kormilo predalo u ruke Dušanu Bajiću.

Klub je na zvaničnom Instagram nalogu objavio vest o uspostavljanju saradnje sa novim strategom. Proleter i Bajić su potpisali dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje za još tri godine, navedeno je u objavi uz napomenu da se u klubu nadaju da će sa novim šefom stručnog štaba uspeti da izbore mesto u plej-ofu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Žigić je preuzeo kormilo kluba u septembru 2019. godine, a nakon niza loših rezultata u završnici prethodne sezone rastao se sa superligašem. Ipak, posle tri kola ponovo je seo na klupu, ali se zadržao samo do kraja trećeg kola aktuelne sezone, te je posle dva poraza i jednog remija podneo ostavku. Privremeno rešenje, do pronalaska novog stratega predstavljao je Sekula Rašiovan koji je klub predvodio sa klupe juče u porazu od Metalca (0:2).

Bajić je pre dolaska u Proleter trenirao mlađe selekcije Vojvodine i obavljao funkciju trenera u stručnom štabu TSC-a uz Mladena Krstajića.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara