(©Reuters)
(©Reuters)

Promašio je svetsku titulu, ali ga čeka transfer karijere: Mančester junajted „napada“ Kola Muanija

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.03.23. | 13:02

I spreman je da plati 120.000.000 evra

Da je u 123. minutu finala Svetskog prvenstva dao zicer i ostavio Francusku na fudbalskom tronu, cena Randala Kola Muanija bi danas verovatno dodirivala nebo.

Napadač Ajntrahta iz Frankfurta ipak nije zimus, nakon Mundijala, promenio sredinu, ali bi lako mogoa na leto da se otisne dalje iz Nemačke. I to u Englesku.

Izabrane vesti

Kako piše uvek dobro obavešteni Bild, Mančester junajted želi da na leto dovede Kola Muanija. I spreman je da za njega izdvoji 120.000.000 evra. To bi trebalo da zadovolji i čelnike Ajntrahta, jer je do sada uvek navođeno da će ga klub pustiti kada stigne ponuda od 100.000.000 evra. Eto, Crveni đavoli sa Old Traforda su raspoloženi da izdvoje i više od toga.

Ukoliko se transfer realizuje, biće to posao iz snova za Ajntraht. Kolo Muani je u Frankfurt stigao letos iz Nanta kao slobodan igrač! San snova svakog kluba: dovedi besplatnog igrača i prodaj ga za rekordnu sumu.

Brzonogi napadač ima perfektnu sezonu: odigrao je do sada 34 utakmice za Ajntraht na svim frontovima, postigao je 16 golova, dok je za 14 asistirao. Propustio je Kolo Muani samo jednu utakmicu i to zbog žutih kartona, što govori da ga i povrede zaobilaze i da je u top formi i fizički i tehnički-taktički.

Jedino još ostaje onaj zicer koji mu je skinuo Dibu Martinez, da ga žulja makar do sledećeg Svetskog prvenstva...


tagovi

Randal Kolo MuaniAjntraht FrankfurtMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara