Komentari na vest

Propale "osvetničke namere" Fabijanskog, Arsenal u direktnom obračunu preuzeo četvrto mesto

O

Oirad

pre preko 2 godine

Arsenal kida svidelo se to vama ili ne. Da dovedu novog napadača, zamenu za Džaku sa još par pojačanja za jaču klupu i to je tip top tim. Imaju mladu ekipu i zdravu osnovu. Letnji prelazni rok su savršeno odradili.
1

14

pre preko 2 godine

Opasan tim imaju guneri
N

Nikad

pre preko 2 godine

Vest hem nije imao to nesto,nikad gori arsenal dobije nikad bolji vest hem 2 0 lagano
t

tobdžija iz knjaževca

pre preko 2 godine

Džaka je igrač koliko i zalutala kesa na terenu. Lokonga-Parti bi bio mnogo bolji vezni red. Onda bi bili ko bombona!
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

ma ovaj Arsenal je stvarno super, možda protiv top 3 ekipa nisu dorasli, ali budimo realni nisu ni jače neke ekipe(Junajted), ali ove manje sve rešavaju lagano skoro, pogotov na Emiratima, Everton su se okliznuli, ali opet primili 2 gola zbog 2 spektakularna udarca Greja
G

Gost300

pre preko 2 godine

Odlicna utakmica,Arsenal u svemu bolji,pokusati dovesti Kalvert-Luina,a tu je i Martineli koji i jeste spic,a moze i krilo igrati,ako se Auba ne popravi neka ide,ali niko da napise ni da pofali strasnu igru Bena Wajta i to ne samo ovu utakmicu,siguran na lopti,odlicno je iznosi,igra,dobra duga lopta,a koliko su se ovde ismijavali za dovodjenje njega i Ramzdejla,svi koji su dosli ovo ljeto su odlicni mladi igraci,ne pamtim kad je Arsenal napravio bolji posao...

agli-kojot

pre preko 2 godine

Arsenal kući nije izgubio još od avgusta od Čelzija. Auba nek traži novi klub, kupe Vlahovića i lagano.
T

Triumff

pre preko 2 godine

Saka, Smit Rouv, Martineli, napredovali zestoko,prave razliku protiv svakog, osim protiv 3 najjaca kluba, ali doci ce i to. Vlahovica kad bi doveli i zamenili Dzaku pravim igracem (za malo panjina i ovu dobijenu utakmicu da im baci u vodu) to bi bio jako lep tim koji moze samo da raste zajedno i uigrava se. Arsenal je valjda jedini klub na svetu gde su tinejdzeri surovi profesionalci, a stariji igraci manekeni. Jedini klub gde se stariji trebaju ugledati na mladje.
M

Milos777

pre preko 2 godine

kakvi su talenti Saka i Martineli,ne samo talenti nego vec i igracine ,uh kakav bi ovo tim bio sa vrhunskim veznim uz Partija i jednog top napadaca..
C

Chica

pre preko 2 godine

Izvini, Zaboravio si ESR-a. Kakav je to igrač. A tek kakav će to vrhunski igrač biti. Sledeća zvezda Arsenala i engleskog fudbala.
G

Gostahahaha

pre preko 2 godine

za sve hejtere koji mrze arsenal i džaku i ostale da puše k.
S

Slanina

pre preko 2 godine

Cim spominjes Dzaku, a ne i kako je mogao da kosta ekipu na 1:0 znaci da nisi ni gledao. Ili ne kontas fudbal uopste.