Mateo Garsija (©Starsport)
Mateo Garsija (©Starsport)

PROPALO: Garsija neće u Rasing!

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.07.20. | 00:12

Hoće da ostane u Evropi

Sve je bilo utanačeno i činilo se da je Crvena zvezda na putu da povrati i poslednji dinar uložen u Matea Garsiju. Međutim, izgleda da se plan neće obistiniti, jer prema izveštajima iz Argentine brzonogo krilo odbilo je povratak u otadbžinu i transfer u Rasing iz Aveljanede!

Razlog je taj što Garsija ne želi da se vraća u Argentinu, već insistira na tome da napravi veću karijeru u Evropi. Tačnije, želi u Olimpijakos. Citira se izjava njegovog rođaka Fakunda Garsije, koji kaže da Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić “očajnički” pokušava da završi posao, ali da je Mateo odlučio.

Izabrane vesti

On neće potpisati za Rasing i Dijego Milito (sportski direktor Rasinga, prim.aut) to dobro zna”, navodno je rekao Fakundo Garsija i napravio problem za crveno-bele.

Zvezda je, naime, sa Rasingom već dogovorila cenu od 2.500.000 dolara što je otprilike tačno onih 2.200.000 evra koliko je prošlog leta platila kako bi Garsiju dovela iz španskog Las Palmasa. I sam fudbaler je dobio izdašniju platu od one koju je imao u Beogradu, ali je Mateo uveren da može da uspe u Evropi.

Hoće Garsija po svaku cenu u Atinu, otimali su se bratski klubovi oko njega i prošlog leta, tada je Zvezda uspela da ga otme ispred nosa Evangelosu Marinakisu, ali je izgleda sada on bio uverljiviji. Nije to baš idealna opcija za beogradske crveno-bele, jer Olimpijakos neće dati koliko i Rasing, spekulisalo se ranije da neće ići preko 2.000.000 evra.

Nije to velika razlika, ali ostaje nam da vidimo da li će Marinakis u svetlu novih događaja pokušati da dodatno obori cenu. Ili će se u priču uključiti još neko. Aris je isto bio opcija, mada su Grci spekulisali i da bi ga Olimpijakos platio, a zatim prosledio na pozajmicu u Solun. Takva informacija nije potvrđena, ali iz Argentine uveravaju: samo je Olimpijakos Garsijina želja.



tagovi

Mateo GarsijaLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara