Prošle godine smo imali katastrofalne rezultate u Evropi

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.24. | 19:45

"Da li će biti bolje sledeće jeseni? Teško je ponoviti 25 poraza. Nadam se da će ih biti daleko manje", kaže Stojković

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, pozvao je osmoricu igrača iz Mozzart Bet Superlige, jer je želeo da nagradi igrače za napredak koji su pokazali u ovoj sezoni. Ipak, strateg Orlova razočaran je učinkom srpskih klubova na evrosceni u prošloj sezoni, s obzirom na veliki broj poraza, i nada se da će ih u narednoj biti znatno manje.

U razgovoru za magazin Oko na Radio televiziji Srbije, Stojković se osvrnuo za tek završenom Mozzart Bet Superligom.

Izabrane vesti

"Crvenoj zvezdi čestitam na potpuno zasluženoj duploj kruni, Partizanu, TSC-u, Vojvodini i Radničkom, koji je zaista bio hit ove sezone, izlazak u Evropu. Svima želim da što bolje reprezentuju srpski fudbal i predstave ga u što boljem svetlu. Da budemo realni, prošle god smo imali katastrofalne rezultate. Od 28 utakmica imali smo 25 poraza, dva remija i jednu pobedu Partizana. Uključujuči tu i reprezentacije, jer smo dva puta izgubili od Mađara. Da se zapitamo kuda nam ide fudbal... Verujem da ima prostora za napredak, da može da se napravi iskorak, mora mnogo i dobro da se radi. Da povratite poverenje javnosti kroz rezultate. Da li će biti bolje sledeće jeseni? Teško je ponoviti 25 poraza. Nadam se da će ih biti daleko manje", poručio je Stojković.

Podsetimo, selektor Srbije će sutra od devet časova objaviti konačan spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.tagovi

Dragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara