Kristijan Eriksen
Kristijan Eriksen

Prošlog leta odbili 150.000.000, sad Totenhem moli da Real uzme Eriksena za duplo manje

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.19. | 18:39

Ali Zidanov prioritet je Pogba, opcija B je Van den Bek…

Kolo sreće se okreće. Pre 12 meseci Real je zvao London da pita koliko Totenhem traži za Kristijana Eriksena i predsednik Danije Levi je sa cenom od 150.000.000 evra odbio udvarača. Ovog leta Totenhem zove Madrid i pita: može li opet za duplo manje para?

Nije šala, dobro obaveštena Marka tvrdi da je Levi okrenuo broj Realovog generalnog menadžera Hozea Anhela Sančeza, svestan da mu je ovaj prelazni rok poslednja šansa da uzme veliki novac na Dancu kome na leto 2020. ističe ugovor sa Pevcima. Do sada je odbijao da ga produži.

Izabrane vesti

Znaju zato u Londonu da ne mogu ni da pomisle na obeštećenje od 150.000.000 evra. Posebno zato što nemaju nikakve ponude. Prosto, namesti se takav trenutak da oni najbogatiji ne traže takav profil igrača. Pa bi Levi navodno pustio Eriksena i za 70.000.000 evra. Više nego duplo manje.

Ranije su se pominjala imena Barselone, koja sada juri Antoana Grizmana i Nejmara, pa Reala, ali Zinedin Zidan odavno priča da želi samo Pola Pogbu, dok bi eventualno pristao i na Donija van de Beka. Eriksen nije po njegovom ukusu. Juventus je doveo Arona Remzija, čeka Adrijena Rabioa, Pari Sen Žermen koči finansijski fer plej… Stiče se dakle utisak da bi Totenhem mogao da ozbiljan novac uzme samo ako bi Eriksena prodao nekom od rivala u Premijer ligi, a to je opcija koju bi Levi najradije izbegao.

Ali Real nije zainteresovan. Ili bolje reći Zidan nije. Ako propadnu poslovi sa Pogbom i Van de Bekom onda bi mogao da se predomisli. Tad već možda bude kasno za Totenhem da pronađe zamenu. Eriksen bi oberučke prihvatio. Posebno s obzirom da mu se Real već dve godine udvara, iako bi Zizu radije Pogbu.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara