Komentari na vest

Prva pobeda Dejana Stankovića u Đenovi, Sampdorija se koprca

S

StoneCold_

pre oko 1 godinu

Ako ne bude neke muljaze i prodaje bodova, oni ispadaju. Objektivno krs tim sa par igraca koji imaju potencijal da postanu nesto( Ranijeri). Sto se Stankovica tice, recicu isto kao i kad je preuzeo Sampu. Dobri rezultati sa Zvezdom u ovakvoj ligi nisu merilo njegovog znanja, mada i losi rezultati sa ovakvom Sampom nisu njegova krivica. Rano je suditi kakav je trener. Mada mu je ponasanje... diskutabilno.
G

Gost2456

pre oko 1 godinu

Koprca se za opstanak? 9 bodova manje od mesta koje ih spasava?? Jel neko javio laznom misteru da je ispao odavno? A sad mi malo zao sto nije otisao i dragovic. Pa da vidi gde je i kod kog strucnjaka otisao!
9

95

pre oko 1 godinu

Vratićeš se jednog dana pevaće ti Marakana
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Bravo Deki, bravo za Samp, napred momci do opstanka.
G

Gost124

pre oko 1 godinu

Oni su vec ispali samo im niko jos nije javio.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Stankela zapravo radi odlican posao u Sampu. Uzeo je ovu krsinu od tima kada su imali dva boda, nije ga izveo u sredinu tabele, ali nije imao ni srece. Igrao nereseno sa Interom u gostima, jedva izgubio od Lacija u gostima, sudije mu ukrale bodove protiv Juventusa, opet u gostima. Ekipa mu definitivno ima karatker i zna da ih motivise. Mozda nije vrhunski trener, ali smo njegovim odlaskom spali sa konja na magarca.
g

glorious

pre oko 1 godinu

ako je preuzeo kada su imali 2 boda,ajde mi objasni kako danas imaju 15,kako je skupio 13 bodova sa 2 pobede i 3 remija, sam sebe lažeš,ima nas koji i pratimo tu ligu ... vodio ih na 12 mečeva ima 2 pobede,3 remija i 7 poraza
P

Portista

pre oko 1 godinu

Da se razumijemo, ove ekipe sto se bore za opstanak su katastrofalne (bar dvije, tri ekipe iz Serije B bi bile ispred njih da su u ligi), ali opet ne vidim kako bi Samp mogao do opstanka. Steta, jer ih volim, ali igra im je nepostojeca. Jedino ako Deki izvuce svog unutrasnjeg Davidea Nicolu, i sa 0 taktike i cistom borbom ih dovuce do tog 17og mjesta.
A

Al će

pre oko 1 godinu

biti šmrkanja u čast pobede.
M

Manuel Briga

pre oko 1 godinu

Ma uspeh je to

goranpravdic011@gmail.com

pre oko 1 godinu

Stankela Fenix! Idemo sad do opstanka u ligi
d

deki maky

pre oko 1 godinu

Slaba igra u drugih 45min.klasicna igra dekijeve ekipe u prvom sjajni,posle 55min raspad,sta je tu u pitanju?? Tako mu je igrala i Zvezda,da li je do spreme ili sta vec... Mada,ako nastave sve je moguce,pa i cudo da se obezbedi opstanak.!