(Foto: Reuters)
(Foto: Reuters)

Novi neredi u Berlinu: Sada se potukli navijači Olimpijakosa i Panatinaikosa

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.05.24. | 13:32

Zbog povreda u bolnicu zbrinuto 12 osoba, jedna u kritičnom stanju

Ostaće ovaj evroligaški Fajnal for u Berlinu upamćen po ozbiljnim bezbednosim propustima i neredima. Još jedna navijačka tuča, ovog puta između pristalica Panatinaikosa i Olimpijakosa je viđena u subotu uveče. Do sukoba između njih je došlo na više lokacija u gradu, a epilog istih nije prošao bez posledica.

Policija koja je stigla na lice mesta izvršila je nekoliko hapšenja. U tuči je 12 osoba zbrinuto u bolnicu. Prema informacijama berlinske vatrogasne brigade, jedna osoba je u kritičnom stanju, dve osobe imaju teške povrede, a još devet je zadobilo lakše povrede. Spasioci su pružili hitnu medicinsku pomoć, a pozvana su i kola hitne pomoći koja su povređene prevezla u obližnju bolnicu. Prema rečima portparola policije oko 60 ljudi učestvovalo u velikoj tuči sa bejzbol palicama,a policija je u procesu identifikacije počinilaca.

Izabrane vesti

Pre ovog incidenta, u petak pre prvi polufinalni duel između Panatinaikosa i Fenerbahčea se desio drugi nasilni incident kada su turski navijači ušli u Uber arenu bez ulaznica. Intervencija policije dovela je do hapšenja, a potom i do odlaganja početka meča iz bezbednosnih razloga.

Takođe, došlo je do tenzija između navijača Fenera i trenera Ergina Atamana prilikom dolaska Panatinaikosa u hotel u sredu uveče.

Finale između Reala i Panatinaikosa je na programu večeras od 20.00.


tagovi

tučaFajnal forEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara