Nikola Maksimović u društvu trenera Volkana Demirela i menadžera Bojana Ostojića i Duška Tošića
Nikola Maksimović u društvu trenera Volkana Demirela i menadžera Bojana Ostojića i Duška Tošića

Prva slika posle potpisa: Maksimović u društvu Tošića i legende turskog fudbala Demirela

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.07.23. | 21:43

Bivši reprezentativac Srbije novi igrač Hataja

Pojedine regije u Turskoj još se oporavljaju od razornog zemljotresa s početka 2023. godine. Ogromne gubitke pretrpela je provincija Hataj, a istoimeni fudbalski klub prestao je da igra tamošnju Superligu i pustio sve svoje igrače da nastave karijere u drugim ekipima.

Klub je, ipak, administrativnim putem ostao u najjačem rangu turskog fudbala, a letnji prelazni rok biće iskorišćen za rekonstrukciju tima. Ulogu trenera i dalje ima čuveni golman Volkan Demirel, kojem je ukazano poverenje da oformi ekipu. A, on je insistirao na dovođenju nekadašnjeg reprezentativca Srbije, Nikole Maksimovića. Čak mu i dodelio kapitensku traku.

Izabrane vesti

Iskusni štoper s dugim stažom u italijanskoj Seriji A ovog ponedeljka je potpisao ugovor u društvu menadžera Bojana Ostojića i posrednika u transferu Duška Tošića. Brzo se Maksimović našao u opremi svog novog kluba, a usledila je i zajednička fotografija sa Demirelom za uspomenu.

Maksimović je u Tursku došao kao slobodan igrač, posle isteka ugovora u Đenovi pre godinu dana. Prazan hod je u karijeri 31-godišnjeg defanzivca, ali veruju u Hataju da će im pomoći da, za početak, sačuvaju superligaški status.

Hataj će naredne sezone biti domaćin u Manisi, a novca klubu i pored svih nedaća neće nedostajati, pošto je dobio unosnog sponzora, kompaniju Trendjol.


tagovi

Nikola MaksimovićTurska 1Hataj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara