Komentari na vest

Prva velika trampa leta: Totenhem za jednog od najtalentovanijih Španaca Sevilji poslao Lamelu i 25.000.000

S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Sevilja odlicno zna sta radi i sigurno znaju zasto su dali ovog momka. Svima se cini da je potez glup , ali Sevilja ima pravog strucnjaka sto se tice mladih fudbalera. Monci i onaj tip iz Lila valjda , imaju najvece baze mladih fudbalera od kojih ce nesto biti.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Levi je zestoko zeznuo Sona. Kad ode Kejn,igrace za klub u sredini tabele.
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Son će igrati u napadu a ovaj mali levo krilo.
Г

Госст

pre gotovo 3 godine

како лош потез , прво севиље па онда овог момка.
М

Мислиш

pre gotovo 3 godine

Добар посао севиље 25 милиона и ламела за овог недоказаног фудбалера
@

@odgovor

pre gotovo 3 godine

Odlican posao Sevilje, bukvalno 5+. Hil nije dokazan, bar ne jos uvek, dobili su Lamelu kojem ce Spanija leci, ima dovoljno iskustva i moze da eksplodira sa "dabl dabl" ucinkom. E vec za Totenhem je ovo rizik koliko i za Hila, mladi spanac u ovako jakoj ligi u timu koji ce se boriti za LE maks...
E

Erudita

pre gotovo 3 godine

Odlican posao Sevilje. Dobila je 25 miliona za Hila sto je gotovo njegova sadasnja trzisna vrijednost (30 miliona prema Transfermarktu). Ako na to dodamo vrijednost Lamele koja je 16 miliona, ocigledno je da je Sevilja dobila mnogo vise od realne vrijednosti jednog nedokazanog igraca. Pored toga, Lamela (iako ima hronican problem sa povredama) dolazi iz jake lige i moze mnogo da doprinese na desnom napadackom boku kao alternativa za Susa, odnosno da nadomjesti ocekivani odlazak Papua Gomeza. Ocekujem da ce u Spaniji da proigra znatno bolje nego u Engleskoj gdje je bilo ocigledno da mu ostrvski stil fudbala ne odgovara.
N

N17

pre gotovo 3 godine

Gollini, Gil završeni, čeka se Romero iz Atalante
B

Blablablala

pre gotovo 3 godine

Osrednja pojacanja za osrednji klub