Komentari na vest

Prvi Stankovićev jubilej – moglo je bolje samo u nijansama

@

@kalcopolista

pre oko 3 godine

Dobili ste jedan prvenstveni derbi u zadnje cetiri Zvezdine sampionske sezone a Zvezda dva,dakle bolja Zvezda!! A sad o Dekiju: PRVI derbi sto je Deki vodio bilo je 0:0 na Marakani. Zvezda bila bolja (sto je i Savo tada licno i javno priznao) partizan bez ijednog suta u okvir gola a mustafa zadrzavao loptu iako ste bili na -11 poena, nemoj da se pravis da si zaboravio kad nisi.. Pogledaj snimak na YT, samo sto mi nemamo zeksa da nas laze i lozi nego se sami borimo za istinu.DRUGI derbi, polufinale kupa kad ste trebali da ostanete bez golmana jer je mustafa kao zadnji igrac srusio Vukanovica i zasluzio cist crveni karton.Kad mu je sudija pokazao samo zuti, u ocima mu se videlo da ni sam ne moze da veruje. Trebalo je da ostanete sa 10 igraca i ispali bi ko nista. A i ovako spasla vas je dupla sreca kad je Ben prvo pogodio stativu a Vukanovic samo za korak bio prebrz kad vam je smestio loptu u gol. Ali eto, mi ni tu nismao imali zeksa koji je danima nakon toga trovao na YT kako ste nas nadigralaiA NISTE, a cutao je o tome kako smo pokradeni. TRECI derbi je ovaj zadnji u prvenstvu. Zvezda imala 70 odsto posed lopte, po sansama izjednaceno. Vama Erakovic POKLONIO gol, to ne spominjete ni vi ni zeks a nas penal je najcistiji penal u istoriji derbija. Sta je trebalo da mu skine dres i sorc pa tek onda da svira penal? I onda vas opet zeks lozio kako je jojic namerno napravio penal, kako je stanoje dosao da unisti.partizan... A sad kad pobedjujete valja i vama i zeksu i stanoje i jojic. Koje ste vi duse prodane, licemerne a najgori vasa "zvezda vodilja" zeks koji ce kad tad zbog svoje jezicine da plati jer ne postoji covek o kome on ne prica sve i svasta, vratice mu to neko s kamatom, kad tad. Ocigledno ga neko stiti ali i to ce proci... ELEM. DEJAN STANKOVIC je kao trener do sada u sva tri derbija bio ravnopravan ili bolji sa partizanovom trenerima. E sad sto nas kradete i imate ludu srecu to je druga stvar. Ali doci ce kraj i tome...
a

argh

pre oko 3 godine

Željka Pantića, zvanog ludi Žeks, očigledno štite Amerikanci. Pljuje sve rusko i kinesko, a Ameriku i sve američko uzdiže do nebesa. Amerika jeste jedna od najzaslužnijih zemalja za napredak čovečanstva, ali i jedna od najzaslužnijih za moralno posrnuće istog i brojne unesrećene države. Da ne bude da pričam napamet, čime je to Pantić zaslužio da bude gost na svim svečanim dešavanjima USA ambasadi. A ambasadi, čest odlazak u ameriku i svakakva poznanstva..
D

Djovanela

pre oko 3 godine

Na sve to si zaboravio da mu kazes da je Zvezda svaki od tih derbija odigrala bez minimum tri startera, da je dva derbija odigrala samo dva dana nakon iscrpljujucih meceva u ligi sampiona protiv Napolija i Bajerna u Minhenu,da je Zvezda uglavnom vec imala dvocifrenu prednost i da su sudija na dva derbija ukrale Zvezdi po cist gol. Inace oni su fenomeni uz Humske, ajde to sto ih onaj Zeks lozi nego sto i fudbaleri Partizana postadose isti.Sve te njihove izjave itd.Oni 'ladno kazu da im Zvezda nije sutnula na gol iako znaju da je to laz ali oni veruju u to.Tako sada veruju i u ovaj niz od 14 pobeda uz gol razliku 40:2. A to sto protivnici nece da ih napadnu,sto odmaraju po par igraca to nema veze.
R

RedStar91@Djovanela

pre oko 3 godine

Zato bi bilo dobro kad bi i nas neki Novinar ili Zvezda TV osnovali emisiju na YT kao odgovor zeksu. Jer sve ali BAS SVE je lako opovrgnuti, Covek lupeta i izmislja cisto onako ostrasceno, veze zive ni sa objektivnoscu ni sa novinarstvom. Dokaz tome je sto brise i blokira svaki komentar koji mu ne odgovara. Pokusao sam nekoliko puta da dam svoje misljenje ali me je odmah blokirao. NEPOSTENO totalno. A oni lazu svi! Osporavaju nam zadnje 4 titule (racunam i ovu godinu) a u te 4 godine su dobili samo jedan derbi u prvenstvu, jedan jedini. Znaci i u tom segmentu smo bolji. I taj jedan sto su dobili to je bilo nakon ponistenog Milunovicevog gola pri 0:0, gde faul nad mustafom nije postojao. Ali oni svojim kmecanjem preko zeksa i svojih medija toliko naprave pritisak na sudiju da je to nenormalno. Posle su dali gol a Marin imao 100% za izjednacenje. Drugi su nam gol dali kad smo imali igraca manje. Ni u jednom derbiju nas nisu nadigrali i sudija nas ostetio u skoro svakom a oni sire propagandu kako su nas razbili kako nismo sutnuli u gol. Brate mi smo za njih Barcelona. Realno, u svemu su gubitnici kad se porede sa nama. Nikad nista nisu uzeli u Evropo a mi dve titule, jos dva finala, pet polufinala a oni nikad polufinale i samo jedno jedino izgubljeno finalce. Imamo vise titula, vise kupova, mnogo vise pobeda u derbiju. Oni su brate frustrirani do maksimuma. Bili se ponadali pod toletom, mirkom i kompanijom da ce da nas prestignu. Unistavali nas ali smo se uzvukli i sad se vracamo na staro, mi smo rekoh za njih Barcelona. A njih lagao neko da su oni neko i nesto...I onda im ostaje taj derbi. Tipicno za manji klub, kad pobede ispredaju bajke...A mi imamo toliko pobeda u derbiju da nam jedna manje vise i ne igra ulogu pogotovo kad titulu uzmemo dok oni NEMAJU NISTA i najveci im je dozivljaj kad im gostuje velika Zvezda, svetski i evropski prvak...Zamisli koja cast za tako MALI klub, VICEtizan... Kazem ti, nama fali neko ko ce da ucutka zeksa i to je to, fali nam slicna emisija. Valjda je neko os nasih novinara pokrene...
R

Rajka Baregro

pre oko 3 godine

Jel zna neko ko prenosi veceras?Na Areni nema najava...
R

RedStar91

pre oko 3 godine

Ima, Arena sport 1 prenosi, stoji na njihovoj FB stranici!
R

Rajka Baregro

pre oko 3 godine

Na 1,2,3,4 liga UEFA a na 5 kuromet
Z

Zasto mi ne objavite komentar vec 8.put ga sa

pre oko 3 godine

@ kalcopolista Dobili ste jedan prvenstveni derbi u zadnje cetiri Zvezdine sampionske sezone a Zvezda dva,dakle bolja Zvezda!! A sad o Dekiju: PRVI derbi sto je Deki vodio bilo je 0:0 na Marakani. Zvezda bila bolja (sto je i Savo tada licno i javno priznao) partizan bez ijednog suta u okvir gola a mustafa zadrzavao loptu iako ste bili na -11 poena, nemoj da se pravis da si zaboravio kad nisi.. Pogledaj snimak na YT, samo sto mi nemamo zeksa da nas laze i lozi nego se sami borimo za istinu.DRUGI derbi, polufinale kupa kad ste trebali da ostanete bez golmana jer je mustafa kao zadnji igrac srusio Vukanovica i zasluzio cist crveni karton.Kad mu je sudija pokazao samo zuti, u ocima mu se videlo da ni sam ne moze da veruje. Trebalo je da ostanete sa 10 igraca i ispali bi ko nista. A i ovako spasla vas je dupla sreca kad je Ben prvo pogodio stativu a Vukanovic samo za korak bio prebrz kad vam je smestio loptu u gol. Ali eto, mi ni tu nismao imali zeksa koji je danima nakon toga trovao na YT kako ste nas nadigralaiA NISTE, a cutao je o tome kako smo pokradeni. TRECI derbi je ovaj zadnji u prvenstvu. Zvezda imala 70 odsto posed lopte, po sansama izjednaceno. Vama Erakovic POKLONIO gol, to ne spominjete ni vi ni zeks a nas penal je najcistiji penal u istoriji derbija. Sta je trebalo da mu skine dres i sorc pa tek onda da svira penal? I onda vas opet zeks lozio kako je jojic namerno napravio penal, kako je stanoje dosao da unisti.partizan... A sad kad pobedjujete valja i vama i zeksu i stanoje i jojic. Koje ste vi duse prodane, licemerne a najgori vasa "zvezda vodilja" zeks koji ce kad tad zbog svog jezika da plati jer ne postoji covek o kome on ne prica sve i svasta, vratice mu to neko s kamatom, kad tad. Ocigledno ga neko stiti ali i to ce proci... ELEM. DEJAN STANKOVIC je kao trener do sada u sva tri derbija bio ravnopravan ili bolji sa partizanovom trenerima. E sad sto nas kradete i imate ludu srecu to je druga stvar. Ali doci ce kraj i tome...DEKI, KAO IGRAC LEGENDA EVROPSKOG FUDBALA,NAJROFEJNIJI SRPSKI FUDBALER SVIH VREMENA SA 25 OSVOJENIH TROFEJA I CLAN KUCE SLAVNIH VELIKOg INTERA, SRECNA 50,JUBILARNA UTAKMICA I BICES I KAO TRENER ISTO TAKO VELIKI!
N

Najveci klubovi Evrope

pre oko 3 godine

TOP 5 klubova Evrope po osvojenim trofejima(Klubsko SP,Interkontinentalni kup,Liga sampiona,Kup sampiona,Liga Evrope,Kup Uefa,Kup sajamskih gradova,Kup pobednika kupova i Super kup Evrope): 1.Real (26) trofeja,2.Barcelona (20), 3.AC Milan (18), 4. Bajern (14) i Liverpul (14). U top 10 spadaju jos i 6.Ajaks (10), 7.Juventus (10) ,8.Inter (9), 9. Atletiko Madrid (8), 10. Mancester Junajted (7), Sevilja (7) i Porto (7). Od top 10(12) Zvezda je uspela u svojoj istoriji da eliminise 4 kluba (svi su iz top 5): Bareselonu 62,Liverpul 71,Real 75 i Bajern 91. Prtizan je uspeo da eliminise Mancester Junajted 66 (iz top 10) a i Vojvodina je eliminisala Atletiko Madrid 67 (iz top 10).
b

bugiber

pre oko 3 godine

Kad sve ovo zavrsi .... njegove potencujalne destinacije kao trener : Catanzaro, Triestina , Cosenza.....
S

Sockerboy

pre oko 3 godine

Bude mi muka od ovih grobarskih naklapanja. Ono što je sigurno oko Dekiija jeste to da je reč o supertalentovanom treneru. Na sve to,dugogodišnjim boravkom u Italiji,dečko je doneo i jako bitne savremene radne trendove i navike i odgovornost. Pristup treningu i oporavku i razne druge bitne stvari u modernom fudbalu. Ako mu ostane Gro ekipe,ako ne odu majstori poput u prvom redu Bena,Katajia,Ivanića.Ako uspemo da prodajama manje važnih igrača napravimo dovoljno stabilan budžet i ako uspemo da dovedemo par jakih ljudi u odbrani,Dejan Stanković mogao bi da napravi nestvarno dobre rezultate. Novi predsednik FSS mogao bi da se potrudi da napravi malu superligu sa max 12 klubova po dvostrukom bod sistemu čime bi se stvorila liga zavidnog kvaliteta,što bi svima bilo od koristi zbog koncentracije kvaliteta. Voleo bi da Deki što duže ostane,ali se bojim da možda već na leto ne dobije posao u Italiji
K

Kisnaglista

pre oko 3 godine

Svi znamo ko je njega doveo tu i zasto je on dosao. To je sve unapred isplanirao i obezbedjeno ali polako saznace se sve jednog dana a do tada zivite u lazi!
I

Isticio

pre oko 3 godine

Istina, svi znamo da ga je av tu doveo
K

Kisssnaista

pre oko 3 godine

Svi znamo ko je njega doveo tu i zasto je on dosao. To je sve unapred isplanirao i obezbedjeno ali polako saznace se sve jednog dana a do tada zivite u lazi!
B

Bingole

pre oko 3 godine

Ma idi, Stojanovic dosao uzeo titulu neko mu namestio,Milojevic dosao i njemu neku namestio,sada Stankovic dosao i njemu neku namestio. Ali zato Partizanu niko nije namestio nista pa cak ni ovaj strasni niz. Kako vas bre ne mrzi? Jedini koji zivite u lazi ste vi iz Humske.Narocito onaj Zeks Pantic...Od 50-te do 350-te emisije prica istu pricu i jos 350 emisija ce pricati istu pricu a vi cete sve vise nazadovati a Zvezda napredovati.
d

danman2_u

pre oko 3 godine

Evo odgovara svim onima iz Humske, kako i zasto Zvezda ima niz nepobedivosti i zasto je niz Partizana i smesan i tuzan. Zvezda je za cetri sezone igrala dve LE i dve LS. U prvu LE je usla kao jedina ekipa u istoriji fudbala koja je od prvog kola kvalifikacija dosla do LE a zatim i prezimela u Evropi. Zatim je postala jedina ekipa u istoriji fudbala koja je dva puta uzastopno usla u ligu sampiona od prvog kola kvalifikacija. I bez obzira sto je oba puta bila u najtezim mogucim grupama lige sampiona, Zvezda je bila u igri do poslednjeg kola makar to bilo i za trece mesto koje je vodilo u nastavak lige Evrope. Oba puta u Zvezdinoj grupi su se nalazili prvak Evrope i sveta i vicesampioni Evrope. Zvezda je jedini tim sa balkana koji ima niz od 12 uzastopnih dvomeca koje je prosla. Zvezda je tim koji je pobedio prvaka Engleske, Evrope i sveta (Liverpul) u grupnoj fazi lige sampiona i u veoma bitnoj utakmici za njih. Dakle niti su odmarali igrace niti im bodovi nisu bili potrebni,bas naprotiv,bodovi su im bili preko potrebni jer su zbog poraza od Zvezde u pretposlednjem kolu lige sampiona bili pod moranjem da u poslednjem kolu grupne faze pobede Napoli kako ne bi ispali. Zvezda je te sezone bila jedina koja je pobedila Liverpul u ligi sampiona sa dva razlike.Zvezda je postala jedina ekipa iz Srbije koja je osetila slast pobede u ligi sampiona i to dva puta. Zvezda je postala najbolja ekipa u Srbiji kao tim koji je osvojio najvise bodova u grupnoj fazi lige sampiona. Zvezda je postala najbolji srpski tim po broju osvojenih bodova u grupnoj fazi lige Evrope. Zvezda je postala jedini srpski tim koji cetri godine zaredom igra jedno od dva evropska takmicenja. Zvezda je postala najbolji srpski tim i po pitanju bodovanja na ovoj novoj UEFA-inoj tabeli. Za ove cetri sezone Zvezda je dva puta pobedila Keln,Spartu Prag,Gent, zatim je pobedila Krasnodar koji je sezonu pre toga bio u cetvrtfinalu LE izbacivsi Dortmund i koji je dodatno pojacan izasao na megdan Zvezdi. Spartu Prag koju smo dobili dva puta bila je takodje cetvrtfinalista LE sezonu pre toga prosavsi grupu u kojoj je bila sa Interom. Zatim je Zvezda pobedila Olimpijakos, razglavila Liberec,jedva ispala od CSKA iz Moske, igrali nereseno sa njima u Beogradu, igrali nereseno sa Napolijem, sa Arsenalom u Londonu, obe utakmice sa Milanom koji je cistom srecom izbegao ispadanje od Zvezde koja ih je nadigrala. I to od 180 minuta barem 50 je igrala sa igracem manje. Dali su nam dva gola iz penala i jedan autogol. Jedan penal nije ni postojao bas kao ni Rodicev crveni karton. Zvezda je tim koji je izbacila Jang Bojs,Salzburg (tada aktuelnog polufinalistu LE), Kopenhagen koji je tada dogurao do cetvrtfinala LE. I onda se pojavis ti i kazes da ja trebam posle svega toga da se cudim kako Zvezda nema vise od cetri poraza u cetri sezone igranja u nasoj blato ligi protiv Surdulice,Ivanjice,Lucana itd. I uporedjujes Zvezdin niz sa nizom Partizana koji nam se hvalio pobedi nad nepobedivom Astanom a onda ta ista Astana primi na dva meca 11 golova od prosecnog Alkmara i to Astana u punom sastavu, protiv vas je igrala bez tri najbolja igraca jer joj je bilo vaznije da osvoji titulu. Kasnije joj Dinamo Tbilisi dao sest komada, da bi je Buducnost pobedila u Astani. Uporedjujes Zvezdin niz sa vama koji ste Sfintuli i Rigu jedva prosli,na produzetke i iz penala koji nisu ni postojali,ispali od 12-to plasirane Sarloe koju ste predstavili kao projekat za osvajanje LE. Samo zato što je slučajno pobedila Briž, koji je daleko ispred nje sada. Pa i Javor je igrao remi sa Zvezdom, da li to znaci da bi oni odrali Milan ? Doduse,Zvezda je razvalila i Javor i to bez sedam standardnih igraca sa sest bonus igraca ali eto izdržali su. I onda ti stavis na papir u cetri sezone sve te ekipe poput Sparte Prag, Krasnodara, Kelna, Arsenala, CSKA Moskve, Liberaca, Napolija, Liverpula, Olimpijakosa, Salzburga, Jang Bojsa, Kopenhagena, Genta, Milana. Pa vi bre u celoj istoriji da pretrazite nemate meceve sa ovoliko ekipa a da ste ih izbacili ili sta vec. Ne glupiraj se zivota ti vec nastavite da punite Javor, Rad, Indjiju koja dodje sa decom,TSC koji odmara pet startera, Pazar koji odmara dva najbolja igraca i sve tako redom.
@

@danman2_u

pre oko 3 godine

Nisi upravu, ja ipak mislim da su se CIA, BIA, iluminati, Vučić, Kokeza, Vatikan... I ostali svetski moćnici udružili samo sa jednim ciljem, da nameste mečeve Zvezde u JSL i da unište partizan
K

Kragujevac City

pre oko 3 godine

@danman2_u , copy paste :-) . Pa da,da ne izlizes prste kao ja ;-)
G

Galaktikos

pre oko 3 godine

Jos samo jedna utakmica da se dobije da se doticni vrate u realnost i sve je oprosteno ako ima sta,i kupio bi nas za sva vremena,svi znamo koja 7 aprila,pozz

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Realnost je da doticnim niste sutnuli u okvir gola iz igre u zanjih 5 medjusobnih duela! Da ne bi skačućeg elvisa, i izmisljenih penala i kornera, ne bi sutnuli ni taj jedan put!
m

mr.wolf

pre oko 3 godine

@kalcopolista.... ma idi begaj, vi ste dominirali na zadnja 5 derbija. Kako ste se rasutirali zadnji derbi, lepota.
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

kalcopolisto realno partizan bi primio petardu u derbiju da vas nije spasio sudija Grujic...ajd sad idi pecaj na Moravi...
e

esex

pre oko 3 godine

deki odlican uz poneku gresku..sad treba da se pravi plan za leto..ima dosta isluzenih igraca koj
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Mister kada budeš odlazio, treba da bude još jedna nula iza ovog broja 50.
M

Markovitz

pre oko 3 godine

Svaka čast Dekiju! Sledeći iskorak koji Zvezda mora da napravi jesu na prvom mestu dupla kruna, pa sledeće sezone LŠ i treće mesto u grpnoj fazi.

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Moglo je bolje jedino da je arbitar Čolović dosudio jos neki penal pored onog promasenog i da je pobedjen Javor koji je jedini odoleo galaktikosima! Onda bi ucinak bio 100% u "malim" utakmicama, da ne kazem u utakmicama protiv filijala ili narodski receno, u popularnim "sklanjalicama" u kojima se "osvaja" titula!
l

ljubljana

pre oko 3 godine

kalcopolista, jesi li ti to stigao kuci?
G

Gost.....

pre oko 3 godine

Odoleo je i Milan....
9

951357

pre oko 3 godine

Živ je Kalča, ne brinite :D Isplakao se sinoć, sad je tu opet da nam priča o paralelnoj realnosti :D
:

:-)

pre oko 3 godine

Mister je ove sezone izgubio samo od bundesligasa u Nemačkoj. Zapamtite, grobari, kad ste poslednji put videli titulu :-)
p

ppp

pre oko 3 godine

jos jednom moram da se izvinim Dekiju na velikoj sumnji kada je dolazio! prijatno me je iznenadio... napadacki fudbal vratio u zivot milunovica ivanica pavkova gajica rodica... ekioa nikad fizicki spremnija... jos samo derbi da dobije i moze se reci odlican start nadam se velike trenerske karijere!
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Pa nisu bas nijanse u pitanju. Najcrnja mrlja mu je ispadanje od Omonije i direktan gubitak od 5 miliona evra. A ako cemo traziti dlaku u jajetu, tu je i neresen rezultat u Liberecu gde je i on zajedno sa igracima bio zadovoljan bodom, a to je bila utakmica koja je MORALA da se dobije zbog petogodisnjeg bodovanja. Al ok, ko razume razume, kone razume dzabe je objasnjavati. Ostalo je korektno, licno me kup ne interesuje jer se odavno nigde ne vrednuje tako da poraz od groblja ne smatram bitnim dokle god smo sampioni. Da rezimiram, Stankovic je dobio zube, prelezao decije boginje, ima jos da se usavrsava ali je postao trener vredan Zvezdine klupe koji gaji ofanzivan fudbal bez obzira na protivnika.
m

mr.wolf

pre oko 3 godine

Kakva Omonija, crna mrlja ? Igrala se jedna utakmica, da se igrale dve prosao bi bez problema. To nema veze sa znanjem ili neznanjem trenera. Jednostavno je tako, kada se igra jedna utakmica, prednost ima autsajder.
K

Kragujevac City

pre oko 3 godine

Evo odgovara svim onim sekundarcima iz Humske,kako i zasto Zvezda ima niz nepobedivosti i zasto je niz Partizana i smesan i tuzan.Zvezda je za cetri sezone igrala dve LE i dve LS.U prvu LE je usla kao jedina ekipa u istoriji fudbala koja je od prvog kola kvalifikacija dosla do LE a zatim i prezimela u Evropi.Zatim je postala jedina ekipa u istoriji fudbala koja je dva puta uzastopno usla u ligu sampiona od prvog kola kvalifikacija.I bez obzira sto je oba puta bila u najtezim mogucim grupama lige sampiona,Zvezda je bila u igri do poslednjeg kola makar to bilo i za trece mesto koje je vodilo u nastavak lige Evrope,Oba puta u Zvezdinoj grupi su se nalazili prvak Evrope i sveta i vicesampioni Evrope.Zvezda je jedini tim sa balkana koji ima niz od 12 uzastopnih dvomeca koje je prosla.Zvezda je tim koji je pobedio prvaka Engleske, Evrope i sveta (Liverpul) u grupnoj fazi lige sampiona i u veoma bitnoj utakmici za njih.Dakle niti su odmarali igrace niti im bodovi nisu bili potrebni,bas naprotiv,bodovi su im bili prekopotrebni jer su zbog poraza od Zvezde u pretposlednjem kolu lige sampiona bili pod moranjem da u poslednjem kolu grupne faze pobede Napoli kako ne bi ispali.Zvezda je te sezone bila jedina koja je pobedila Liverpul u ligi sampiona sa dva razlike.Zvezda je postala jedina ekipa iz Srbije koja je osetila slast pobede u ligi sampiona i to dva puta.Zvezda je postala najbolja ekipa u Srbiji kao tim koji je osvojio najvise bodova u grupnoj fazi lige sampiona.Zvezda je postala najbolji srpski tim po broju osvojenih bodova u grupnoj fazi lige Evrope.Zvezda je postala jedini srpski tim koji cetri godine zaredom igra jedno od dva evropska takmicenja.Zvezda je postala najbolji srpski tim i po pitanju bodovanja na ovoj novoj UEFA-inoj tabeli.Za ove cetri sezone Zvezda je dva puta pobedila Keln,Spartu Prag,Gent,zatim je pobedila Krasnodar koji je sezonu pre toga bio u cetvrtfinalu LE izbacivsi Dortmund i koji je dodatno pojacan izasao na megdan Zvezdi.Spartu Prag koju smo dobili dva puta bila je takodje cetvrtfinalista LE sezonu pre toga prosavsi grupu u kojoj je bila sa Interom,Gent sampion Belgije koji je jedva ispao od Rome.Zatim je Zvezda pobedila Olimpijakos,za Liverpul sam ti vec napisao,razglavila Liberec,odrzala dva casa fudbala Bate Borisovu,jedva ispala od CSKA iz Moske,igrali nereseno sa njima u Beogradu,igrali nereseno sa Napolijem,sa Arsenalom u Beogradu,obe utakmice sa Milanom koji je cistom srecom izbegao ispadanje od Zvezde koja ih je nadigrala.I to od 180 minuta barem 50 je igrala sa igracem manje.Dali su nam dva gola iz penala i jedan autogol.Jedan penal nije ni postojao bas kao ni Rodicev crveni karton.Zvezda je tim koji je izbacila Jang Bojs,Salzburg (tada aktuelnog polufinalistu LE), Kopenhagen koji je tada dogurao do cetvrtfinala LE.I onda se pojavis ti i kazes da ja trebam posle svega toga da se cudim kako Zvezda nema vise od cetri poraza u cetri sezone igranja u nasoj blato ligi protiv Surdulice,Ivanjice,Lucana itd. I uporedjujes Zvezdin niz sa nizom Partizana koji nam se hvalio pobedi nad nepobedivom Astanom a onda ta ista Astana primi na dva meca 11 golova od prosecnog Alkmara i to Astana u punom sastavu,protiv vas je igrala bez tri najbolja igraca jer joj je bilo vaznije da osvoji titulu da bi joj kasnije Dinamo Tbilisi dao sest komada ili ko vec,da bi je Buducnost pobedila u Astani.Uporedjujes Zvezdin niz sa vama koji ste Sfintuli i Rigu jedva prosli,na produzetke i iz penala koji nisu ni postojali,ispali od 12-to plasirane Sarloe koju ste predstavili kao projekat za osvajanje LE.Ej ti,pobedila Briz u gostima xaxaxaxa.A Briz joj do sada bezi 30 bodova sa dve utakmice manje.Pa i Javor je igrao remi sa Zvezdom,da li to znaci da bi i oni odrali Milan xaxaxa.Doduse,Zvezda je razvalila i Javor i to bez sedam standardnih igraca sa sest bonus igraca ali eto,idrzase nekako.I onda ti stavis na papir u cetri sezone sve te ekipe poput Sparte Prag,Krasnodara,Kelna,Arsenala,CSKA Moskve,Liberaca,Napolija,Liverpula,Olimpijakosa,Salzburga,Jang Bojs,Kopenhagen,Gent,Milan.Pa vi bre u celoj istoriji da pretrazite nemate meceve sa ovoliko ekipa a da ste ih izbacili ili sta vec.Ne glupiraj se zivota ti vec nastavite da punite Javor,Rad,Indjiju koja dodje sa decom,TSC koji odmara pet startera,Pazar koji odmara dva najbolja igraca i sve tako redom.Cao zdravo
g

gazi, lomi Zvezdo

pre oko 3 godine

Au jbt svaka ti čast,nek si mu rekao
m

mr21

pre oko 3 godine

takva uporna glava ne moze da ne uspe
T

Tik0

pre oko 3 godine

Nije tesko priznati da Deki napreduje iz utakmice u utakmicu. Ruku na srce u pocetku, samom pocetku bilo je dosta lose. Pogotovo ona utakmica protiv Omonie, zicer za LS, ono kriminalno ponasanje Kange na tom mecu i silovanje fudbala. Dosta losa postavka u svakom smislu. Medjutim sada potpuno drugi fudbal, svima je nasao ulogu i mesto u timu. Sad bi Tiranu razmontirali sa 5 0.Ivanic je srce tima, nasao mu je idealnu ulogu, pomerio je Kataija blize golu sto je neophodno, cak i kad Kanga igra, Katai nije krilo niti ce ikad biti, neki poluspic blago po strani, sto blize golu. Nasao je mesto i za Kangu koji konacno igra inteligentnije, uspeo je da ga uklopi cak i sa Ivanicem i Kataijem zajedno, sto je izgledalo nemoguce. Nasao je u odbrani sta kome odgovara, Milunovica stavio u centar sa 3 stopera, savrseno za njega. Mnogo toga je otkrio i unapredio. I treba cestitati, ne uvek pljuvati. Ostaje samo zal za tim pocetkom sezone, da se uslo u LS, sa ovakvom igrom imali bismo sta gledati. Ali ostaje dobro ocekivanje sto se tice naredne sezone, verujem da moze biti i bolja nego ova, jer Deki svakoga dana u svakom pogledu sve vise napreduje.
G

Gostvagaga

pre oko 3 godine

Dobar igrac je bio nikakav trener.Nijedan klub ozbiljan nije pobedio,Partizan nikada i ispao je iz Evrope.Lazni mister haha
R

RealNo1

pre oko 3 godine

A Stanoje je trener? Uzeo namjestene titule i ispao od amaterskog kluba Samrok.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

A sta ces. Zato uzima titulu i kup. A mozda se nauci da postavi taktiku za jedanaest partizanovih igraca u petercu.
:

:-)

pre oko 3 godine

Nije isto ispasti na proleće ili ispasti u sezoni kupanja. Koliko znam, nije ni izgubio od Partizana, možda je izgubio u Vjesniku :-) Jedino ako misliš na kup, koji je osvojila Vojvodina?
G

Gostić

pre oko 3 godine

Iskreno izvinjenje Dekiju.Plasio sam se da je to za njega preveliki zalogaj.Da ne prodje kao Legende Partizana Milosevic,Bata Mirkovic,pa i nesrecni Krstajic sa reprezentacijom.Ali ipak,ma sta mi mislili o Terzicu,covek ima taj njuh da prepozna ljude koji prave razliku.

gemathegreat

pre oko 3 godine

Čekamo sledeći jubilej 250-tu utakmicu pa sledeći 1000-tu. Posle i ne mora.