Komentari na vest

Prvo pojačanje Sitija stiže iz Argentine po istom principu kao Hulijan Alvarez

D

DakaCZ

pre 4 meseca

Bravo mali odusevio si me i podsetio na sebe koji sam bio brutalni talenat ali sudbina je rekla svoje.Ovo svaki navijac voli da gleda i zbog ovakve lepote fudbala se taj sport i zavoli.Mnogo lep sport kada ga igraju majstori sto ovaj klinac nesumnjivo jeste.Sve najbolje mu zelim,da uspe i da nas uveseljava svojim majstorijama sirom Evrope i sveta.
G

Gosty

pre 4 meseca

Ovaj projekat Citya zadnje dvije godine je stvarno dobar.
Ј

ЈованЦЗВ

pre 4 meseca

А Урош Кабић и Јован Шљивић ће код нас заиграти за 15година.. Боже сачувај.
Х

Х Х

pre 4 meseca

Недељковић, Лучић и Мијатовић су добили велику прилику ове полусезоне. Немој да претерујемо, ипак смо играли ЛШ и боримо се за домаће трофеје, а промовисали смо 3 играча из наше школе, који су напредовали за ту полусезону страховито.
x

xnxx

pre 4 meseca

sace biti bolje po milojevom palicom, on je poznat po tome da dahe sansu mladim fudbalerima... za 2,5 godine u zvezdi je stvorio 0 mladih igraca
@

@xnxx

pre 4 meseca

Створио је био Аџића, Јовељића. Радоњића вратио у живот.
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Bitno da si ti skupio lajkove. Je l' pustio Sljivica, i sta je bilo? Videlo se da nije jos uvek fizicki spreman za seniorski fudbal na tom nivou. Je l' pustili Kabica, i sta je bilo? Pojela ga trema, vrlo slaba igra, sto ce reci da jos nije apreman za fudbal na tom nivou. Ali bitno da si skupio lajkove.