Bogdan Planić u društvu menadžera Ćaldovića
Bogdan Planić u društvu menadžera Ćaldovića

Prvo pojačanje Vladana Milojevića – Bogdan Planić

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.05.21. | 10:54

Grčka štampa ističe da je novi trener AEK-a izabrao štopera

Velika očekivanja imaju u AEK-u od Vladana Milojevića. Veruju u žuto-crnom delu Atine da bi srpski stručnjak mogao da ponovi čarobnjaštvo iz dana u Zvezdi, i prekine višegodišnju dominaciju Olimpijakosa i solunskog PAOK-a.

Posle potpisivanja dvogodišnjeg ugovora srpski stručnjak je počeo da traži adekvatna pojačanja, i u razgovoru sa upravom kluba jasno stavio do znanja da su mu potrebni golman i štoper.

Izabrane vesti

Pisalo se prethodnih dana o Damijanu Le Taleku, ali štampa iz Atine, naklonjena AEK-u, piše da je jedan od Milojevićevih prioriteta Bogdan Planić. Bivši štoper Crvene zvezde ima sjajnu sezonu u dresu Makabija iz Haife. Uvršten je u idealan tim izraelskog prvenstva i ugovorom je vezan za ekipu koja ima velike šanse da osvoji titulu (dva boda više u odnosu na Makabi kolo pre kraja).

Međutim, AEK će pokušati da iskoristi nestabilnu političku situaciju u Izraelu i ispuni jednu od najvećih želja Vladana Milojevića. Stručnjak iz Aranđelovca želeo je i tokom boravka na Marakani da odbranu pojača stasitim Užičaninom. Međutim, ugovor sa FCSB je bio nepremostiva prepreka. Rumunski velikan nije želeo da se odrekne Planića, koji je godinama bio najbolji defanzivac rumunskog prvenstva.


tagovi

Bogdan PlanićRade Ćaldović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara