Alesandro Florenci (©Reuters)
Alesandro Florenci (©Reuters)

PSŽ ima novog beka, nije Beljerin nego Florenci

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.09.20. | 12:35

Dogovor pao, pregledi tokom vikenda, pa potpis...

Pari Sen Žermen ima novog beka! Ne, nije u pitanju prva želja Ektor Belerin, već opcija dva - Alesandro Florenci!

Gazeta delo Sport javila je prva da je posao dogovoren, posle čega će se nadovezati isvi ostali relevatni mediji, predvođeni transfer-guruima poput Di Marcija i Fabricija Romana.

Izabrane vesti

U pitanju je pozajmica s opcionim otkupom na kraju ove sezone, međutim cifre se za sada drže u tajnosti. Ono što je poznato jeste da je potpuno identičnu ponudu PSŽ poslao i Arsenalu za Beljerina, ali je glatko odbijen. Po želji Tomasa Tuhela tada se pošlo u brzu realizaciju opcije B, pošto Nemac želi da u što kraćem roku dobije kvalitetnu zamenu sa Tomu Menijea (prešao u Borusiju iz Dortmunda).

I po svemu sudeći imaće je na treninzima već od ponedeljka, pošto Italijani pišu kako bi lekarski pregled trebalo da bude obaljen tokom vikenda.

Trener Rome Paulo Fonseka u finišu sezone prešao je na sistem sa tri štopera i ofanzivnim bekovima, to je svakako nešto što idealno paše Florenciju, ali očito da je od trenera stigao mig da bi ipak trebalo da ode, jer ovaj na njega ne računa.

Podsetimo, Florenci je proteklu polusezonu proveo u Valensiji na pozajmici. Nije se naigrao pošto je uz povrede preležao čak i ovčije boginje...


tagovi

Alesandro FlorenciLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara