Komentari na vest

Pusti ljubav, daj pare: Milan prodao Tonalija za 70.000.000 evra

I

Inter

pre 11 meseci

Manite me te romantike. Da bi se neki posao zakljucio treba pristanak sve tri strane (klub koji prodaje - igrac - klub kuji kupuje). Ovde su ocigledno svi pristali. On da je hteo, mogao je da odbije i tu sve pada u vodu. Cist primer je ova zavrzlama sa Brozovicem, lik je svojim ponasanjem napravio opstu pometnju iako su oba kluba napravila dogovor, dakle treca strana (igrac) nije bio saglasan i tu sve pada u vodu. Brozovic je gledao svoje licne interese, izboksovao jos bolji ugovor za sebe, nema tu neke ljubavi sa Interom, dok on nije pristao nema zakljucenog posla, kada su se njem svideli novi uslovi, onda su nastali novi problemi izmedju otkupne cene, pa se cekao dogovor druge dve strane. Tako da Tonali da nije hteo da ode, on ne bi ni otisao.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Ovo je tacno u teoriji, ali, u praksi nije bas toliko jednostavno...
B

Bllerim L

pre 11 meseci

Da previše novca Tonali proda je se u Englezim a.Da ostane u Millan za malo platu .lepše grad nego Engleska
L

Lopta je okrugla

pre 11 meseci

Nadam se da to nije kraj njegove karijere.Mislim da nije kvalitet za PL.
m

maarka

pre 11 meseci

Meni kao navijacu milana nije drago kad odlaze kljucni igraci iz ekipe ali ono sto me jos vise brine sto ovi sada sto vode trensfer politiku veze nemaju ev uzeli su 70 miliona od tonalija plus imali su budžet za transfere oko 30 35 miliona ali cisto sumljam da ce uspjeti sastaviti konkurentnu ekipu za ovu sezonu. Pored ovoga Loftusa sto su doveli MILANU TREBA JOS DVA VEZNA IGRACA JEDNA 10. DESNO KRILO NAPADAC I REZERVNI LIJEVI BEK. Nadam se da grijesim ali koliko danas kostaju dobri igraci na trzistu i ovo sve sto Milanu treba sa ovoliko novaca bice jako tesko sve dovesti. Lp Forzza Milan

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Dva napadaca, ne samo jedan, treba nam i rezervno levo krilo jer se na Rebica (i Origija) vise ne racuna, a trebace i jos jedan ofanzivni vezni ako ode De Ketelare jer cisto sumnjam da ce Pioli da dopusti da mu Adli bude druga opcija, a nesto ne verujem ni da ce to biti Rejnders, Musah, Romero ili Krunic.
n

nouu

pre 11 meseci

70 mil je ništa za novog pirla ,sledeće godine imaće cenu 150 mil

bez_EU4ije

pre 11 meseci

Koji crni novi Pirlo? Nije Tonali ni P od Pirla. I to kažem kao neko ko je pratio obojicu u dresu Milana.
j

juventino10

pre 11 meseci

Ja reko za Juventus potpisao hahahaha. Reko sta je sad ovo haha eee rosoneri rosoneri

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Vidi se da pratis, nema sta...
A

Azzu

pre 11 meseci

Kakav posao Newcastlea, neka se United ugleda.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Di Marcio tvrdi da je to ipak 80 miliona evra (70 plus bonusi) kao i da cemo imati 10% od naredne prodaje. Napred Milan! Ipak je to logicniji prevod.
I

Inter

pre 11 meseci

Pa i ovde pise 70+bonusi. A i ako postoji tih 10% od buduce prodaje, onda je to verovatno ako ga prodaju za veci iznos od ovog koliko su ga oni platili, pa na tu razliku ide 10%.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Zar stvarno mislis da bih ovo napisao da je odmah tako pisalo u tekstu? Prvo su objavili da je iznos obestecenja 64 miliona evra (55 miliona funti) pa su promenili kad sam im napisao da nije toliko, a ovo im je vec druga izmena na tu temu, to su dodali tek juce predvece ili uvece.
t

tonali

pre 11 meseci

Kakviii likovi sa mocartaaa jbttt kad god je nesto o Milanu, sada oko Tonalija kako oni predstavljaju kao da su ga puskom natjerali da ide u Njukasl a ne jer je sam pristao, igrace u boljoj ligi, ligu sampiona bolja plata uzivace vise nego u Milanu ali nee Njukasl doveo top igraca vi pisete alii njemu se ne ide odavno sam primjetio koliko favorizujete Milan (navijate za njih)
r

ret

pre 11 meseci

Vise ce uzivati u Njukaslu nego u Milanu? Nesto nisam siguran da iko uziva u gradu kakav je Njukasl.
E

EstebanKambiaso

pre 11 meseci

Šta lupaš ti, to je jedini klub u Engleskoj koji nema gradskog rivala, žive samo za Njukasl.
v

vlada1951

pre 11 meseci

navijači Sanderlenda na aparatima...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Kambiaso, kojeg gradskog rivala ima Sanderlend? I nisam te slucajno pitao bas za taj klub.
E

EstebanKambiaso

pre 11 meseci

Sanderlend nije u Premijer ligi.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

PL nije cela Engleska (sledeci put budi precizan/precizniji), a Sanderlend je samo jedan od primera. Inace, toliko si ovde pogresio da nisi svestan, taj komentar ti uopste nije tacan kako god da okrenes...
P

Patetika level 100

pre 11 meseci

Udahnu duboko, obrisa suze sa lica i krenu hrabro napred. Velika je žrtva koju podnosi mlađani Tonali. Umesto 3 imaće 7M godišnje, umesto gostovanja u Salernu igraće na Enfildu. Valjda će preživeti.
r

romantika.kalco

pre 11 meseci

Dodao bih da ce Tonali pokazati zavidan nivo igre u potencijalnom iznenadjenju Lige Sampiona.

Pule

pre 11 meseci

Nebitno sto su ga prodali ,vec sto su oterali Maldinina ,mogli su pronaci milion tenata i dobrih igraca za male pare al bi svi ootpisali da bi saradjivali sa Maldinijem,a ovamo nece niko da predje kad je ovakvo stanje
B

Beks - NUFC

pre 11 meseci

Lepo ti stoji crno - bela garnitura, Sandro! Idemo dalje, čekamo još jedno zvučno ime. NUFC 1892.