Račić višak na Mestalji, Bordalas ga šalje na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.01.22. | 17:00

Srpski vezista ponuđen Elčeu

Uroš Račić će u samom finišu prelaznog najverovatnije promeniti sredinu. Kako piše lokalni portal Alicante Plaza, Valensija je u prethodnih nekoliko sati ponudila srpskog vezistu Elčeu. Ekipi iz donjeg dela tabele španskog prvenstva neophodna su pojačanja u manevru, a sportski menadžemt Slepih miševa je ponudio Račića na pozajmicu, s tim da bi klub sa stadiona Manuel Martinez Valero morao da preuzme poluvinu njegovih godišnjih primanja.

Prema istom izvoru, na ovaj potez se odlučio predsednik Valensije Anil Murti, koji želi da oslobodi prostor kada su u pitanju plate igrača, kako bi treneru Hoseu Bordalasu bilo omućeno da angažuje željena pojačanja u finišu prelaznog roka. Glavni cilj kluba sa Mestalje je Brajan Hil, čiji bi dolazak uskoro trebalo da bude ozvaničen. U pitanju je levo krilo Totenhema, koje bi stiglo na pozajmicu do kraja sezone.

Izabrane vesti

Račićev odlazak dodatno je pogurao dolazak Ilaiša Moribea iz Lajpciga. Mladi srpski vezista je čitave sezone u nemilosti Hosea Bordalasa, ostao je bez važne uloge u timu, a navodno je razočarao šefa struke u mečevima Kupa kralja.

Račić je ove sezone odigrao 18 mečeva u svim takmičenjima za Valensiju, od čega 14 u Primeri i samo šest puta bio starter. Njegov status se drastično promenio posle odlaska Havija Garsije, kog koga ne samo da je ima važniju ulogu u ekipi, već se može reći da je bio i jedan od njegovih miljenika.


tagovi

Uroš RačićZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara