Radoslav Latal: I u Trnavi ćemo igrati defanzivno

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.08.18. | 23:23

“Naravno da sam zadovoljan rezultatom”, kaže trener Spartaka

Utisak sa tribina je bio sledeći: Radoslav Latal je do najsitnijih detalja prroučio igru Crvene zvezde. Jeste naš šampion imao inicijativu, ali mnogo manje šansi nego obično u remiju 1:1.

Crveno-beli su patili, a nekadašnji reprezentativac Češke sa punom šakom brade se vraća u Trnavu.
Naravno da sam zadovoljan rezultatom. Sve je bilo dobro osim te jedne greške  koja je prethodila penalu i pogotku rivalu. Iskoristili smo šansu posle toga i izjednačili. Na startu drugog poluvremena smo izdražali  smo pritisak, pa je potom utakmica bila mmirnija. Vrlo sam zadovoljan rezultatom, mada je ovo sve prvo poluvreme. Znamo koliko je Zvezda kvalitetna“, rekao je Latal.

Izabrane vesti

On je pohvalio nekoliko pojedinaca.
Upozorio sam igrače da Zvezda vrši jak presing posle izgubljene lopte. Imali smo nekoliko dobrih pojedinaca Greška je pokazao da je u formi, i pored toga što je penal napravio. Veliki posao je uradio naš napadač, kao i Grendal. Znao sam zašto ga dovodim, jer ga poznajem iz poljske lige. Pohvale idu celom timu“.

Mladi stručnjak je najavio novu patnju za crveno-bele. Odnosno ponovo defanzivni Spartak.
Došli smo sa respektom i Zvezdu smatramo favoritom. Ostvarili smo dobar rezultat, i u revanšu ne moramo da postignemo pogodak. Ponovo ćemo igrati sa pojačanom odbranom. Biće praznik u Trnavi, dolazi veliko ime, biće rasprodat stadion. Uspeli smo u tome. Čeka nas mnogo rada… Zahvalio bih se navijačima“.

Navijači Spartaka su pevali „Kosovo je srce Srbije“, pa je Latal upitan da li se plaši sankcija UEFA.
Ne znam kakvi su propisi. Nadam se da nećemo biti kažnjeni“.

Foto: MN Press


tagovi

kvalifikaci za LŠ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara