Radulović (©Twitter.com/thelfadotcom)
Radulović (©Twitter.com/thelfadotcom)

Radulović otišao sa klupe Crne Gore i preuzeo Liban

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.12.23. | 19:42

Crnogorski stručnjak ponovo u ovoj azijskoj zemlji

Snovi Crnogoraca da se prvi put u istoriji plasiraju na neko veliko takmičenje nisu se ostvarili ni u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i nakon toga Miodrag Radulović je rešio da ode.

Selektoru reprezentacije Crne Gore je istekao ugovor i odlučio je da potraži novi izazov. Tačnije, novi-stari izazov, pošto je Radulović danas promovisan u selektora Libana, u kojem je već radio sa dosta uspeha u periodu od 2015. do 2019. godine.

Izabrane vesti

Tada je Radulović napravio seriju od 16 mečeva bez poraza i prvi put u istoriji odveo tu selekciju na Azijski kup. Pa se nadaju svi u Libanu da će se taj uspeh ponoviti.

Dobili smo unosan ugovor na tri godine i odlične bonuse za Azijski kup i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Utakmice ćemo igrati u Dubaiju, jer se dva nacionalna stadiona renoviraju. Biće hendikep da igramo bez podrške navijača“, rekao je Radulović na promociji, prenose Vijesti.

Reprezentacija Crne Gore je kvalifikacije za EP sa Radulovićem na klupi završila na trećem mestu, iza Mađarske i Srbije.


tagovi

Miodrag Radulovićreprezentacija Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara