Radunović blizu transfera

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.07.18. | 11:30

Kremoneze bi mogao da ga dovede narednih dana

Golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović po svemu sudeći će sledeće sezone braniti u Seriji B. Kako pišu brojni italijanski mediji, Radunović će narednih dana potpisati za Kremoneze.

Radunović je prošle sezone bio na pozajmici u Salernitani, očekivalo se da će i ovoga leta biti tamo na pregovorima kako bi i sledeće sezone branio u tom timu, ali izgleda da je došlo do preokreta.

Izabrane vesti

Radunović ima 22 godine i ima važeći ugovor sa Atalantom do 2022. godine. Utaj tim je stigao u julu 2015. godine, ali nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu kluba iz Bergama.

Ponikao je u Radu, a Atalanta ga je slala na pozajmice u Avelino i Salernitanu. Bilo je očekivano da će tu nastaviti karijeru na pozajmici, ali izgleda da je Kremoneze završio posao i da se samo čeka ozvaničenje saradnje.

Čak se pominje da Salernitana kao zamenu za Radunovića vidi Alesandra Mićaija koji je napustio Bari.

Pominjalo se ranije da Radunovića prati Benevento, pa čak i Lacio, Fjorentina i Napoli.

Inače, Kremoneze se sastaje sa Pizom u prijateljskom okršaju (nedelja, 17.00). S obzirom na to da je Piza trećeligaš, a Kremoneze član Serije B, sasvim je jasno ko je favorit. Dvojka bi uz kombinaciju sa golovima mogla da donese na lepu kvotu.

Foto: Action images


tagovi

Boris RadunovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara