©Reuters
©Reuters

Rafinja: Protiv Srbije za samopouzdanje koje će nas voditi do kraja

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.11.22. | 20:33

Ofanzivac Barselone motivisan pred duel sa Orlovima

Utakmicom protiv Srbije zakazanom za četvrtak od 20 časova Brazil će početi takmičenje na Svetskom prvenstvu. Susret sa našom selekcijom iz perspektive Brazilaca prvi je korak na putu na kojem se nadaju šestoj planetarnoj kruni, prvoj od 2002. godine, a na današnjoj konferenciji za medije Rafinja je između ostalog pričao i o zahtevima selektora Titea za duel sa Orlovima.

Izabrane vesti

"Bez obzira na selekciju sa kojom ćemo se suočiti, mi imamo svoj način igre. Znamo šta može da nam predstavlja problem protiv rivala, selektor nam govori o prednostima i manama protivnika, ali u svakom slučaju mi ne odstupamo od svog stila igre. Kada je u pitanju kreativnost i driblanje, Tite nam pruža podršku, podiže samopouzdanje i dozvoljava da igramo svoj fudbal, ali, naravno, zna se kada možemo da driblamo, a gde je potrebna ozbiljnost i jednostavnost", rekao je fudbaler Brazila.

Aduti prvog protivnika Srbije između ostalog su kompaktnost i odlična atmosfera, kako u timu tako i oko njega.

"stekli smo poverenje navijača učinkom u poslednje četiri godine, radom i ostvarenim brojkama. Sve što je urađeno je postignuto uz mnogo truda i napora, i rezultat je nagrada. Svesni smo svog potencijala, ali da bismo došli do finala moramo da igramo utakmicu po utakmicu. Neophodno je da smo glavom sada samo u utakmici sa Srbijom, da protiv njih odigramo najbolju moguću utakmicu i da steknemo samopouzdanje kojim ćemo stići do kraja", rekao je Rafinja.


tagovi

RafinjaFudbalska reprezentacija BrazilaKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara