Komentari na vest

Ramadani pod istragom zbog transfera Pjanića i Kjeze

G

Goster

pre preko 2 godine

Posten decko odvaja za UNICEF sigurno po faci mu se vidi da je nedužan.Pravda za Faljija ahahah
K

KROJF

pre preko 2 godine

@ Odgovornost @ abc Vi koji navijate za zvezdu pazite šta želite možda vam se ostvari.Sa kime je Damjanac u rodbinskim vezama? Sa kime je povezan? Pre ulaska u Partizan u kom klubu je Ramadani bio aktivan.U kom domaćem klubu je danas aktivan?Koji čovek vezuje zvezdu i ofk? Pazite šta želite..
O

Odgovornost

pre preko 2 godine

Ne navijam za Zvezdu.
O

Odgovornost

pre preko 2 godine

A njegov poslovni partner Damjanac nije?
a

abc

pre preko 2 godine

Kako napreduje istraga u smislu plaćanja stopera, bekova, golmana...Mnogo je "slučajnih driblanja centarfora i davanja lopte u noge protivniku kad se igra protiv kluba koji u Evropi služi za sprdnju"?! U nekim utakmicama i celi timovi otkazuju poslušnost i ne napadaju taj isti klub...kum Nikola nije dugme.
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

Tako je, ne znam kada ce nasa Zvezda pod lupu sve sto si napisao je surova istina, 5 godina nam se svi sklanjaju, namestamo utakmice izgubili smo 4 boda za to vreme, smesno. Istraga pa ma koliko bolelo i mene i sve realne zvezdase.
F

Fudbal kao leglo kriminala

pre preko 2 godine

Ako neko misli da su menadzerske sposobnosti jedini kvaliteti na osnovu kojih su ramadani i rajola postali to sto jesu, a da poreklo nema veze s tim, onda taj neko vrv misli da su uefa i fifa dusebrizne organizacijde koje saradjuju sa postenim savezima na cijem celu su preposteni predsednici...
G

Gostardinho

pre preko 2 godine

U Italiji ga istražuju, a kod nas je nedodirljiv. Zakonom ko medo zaštićen
K

KROJF

pre preko 2 godine

Ma nije moguće.U šoku sam...