Lautaro Martinet i Nikola Maksimović (©AFP)
Lautaro Martinet i Nikola Maksimović (©AFP)

Ramadani ponudio Maksimovića Milanu

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.06.21. | 21:22

Ponudio i Čengiza Undera

Slobodan je igrač Nikola Maksimović, završila se njegova saradnja sa Napolijem i sada je slobodan da izabere klub u kojem će nastaviti karijeru.

Pominjalo se prethodnih dana da Maksimović očekuje da mu Napoli, ipak, ponudi novi ugovor, ako na njegovu stranu stane Lučano Spaleti, međutim, od toga, izgleda neće biti ništa, jer je Kalčomerkato objavio da ga je njegov agent Fali Ramadani ponudio Milanu.

Izabrane vesti

Prema informacijama tog sajta, Ramadani je bio danas na San Siru i čelnicima kluba Paolu Maldiniju i Rikiju Masari ponudio Nikolu Maksimovića, kao i napadača Rome Čengiza Undera. Turčin je prethodnu sezonu odigrao u Lesteru na pozajmici, a pod ugovorom je s Romom, međutim, Žoze Murinjo ga ne vidi u timu za narednu sezonu i želi da ga se oslobodi. Odigrao je Under 19 utakmica za Lester prethodne sezone i postigao dva gola.

Za Nikolu Maksimovića se pominjalo prethodnih meseci da ga prate Inter, Vest Hem, najbliži je bio, navodno, Evertonu sa kojim je imao sve dogovoreno, ali je propao posao kada je postalo jasno da Karlo Ančeloti neće ostati u klubu.

Ipak, kao slobodan igrač, sa dugim stažom u Seriji A, ne bi trebalo Maksimović da ima problem da pronađe klub za narednu sezonu.


tagovi

MilanNikola MaksimovićNapoliSerija A

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara