(©Reuters)
(©Reuters)

Ramos savetuje Kejna: Real se ne odbija...

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.06.23. | 01:48

„Ne može svako ni da igra u tom klubu“, kaže Španac

Jedna era na Santjago Bernabeuu je završena, Karim Benzema oprostio se od Real Madrida. Ništa drugo nije preostalo Kraljevskom klubu od toga da napravi kasting za novog startnog napadača. Uzduž i popreko su u madridskom klubu češljali po Evropi i sva je prilika izbor će pasti na – Harija Kejna.

Engleskom napadaču za godinu dana ističe ugovor, sa Totenhemom ništa nije osvojio i zašao je u zrele igračke godine. Ne vole fudbaleri sa Ostrva preterano da izlaze iz zone komfora, retko napuštaju granice države, ali Hariju Kejnu se bolja šansa ukazati neće. Ako Real Madrid pošalje ponudu – ne treba da razmišlja. Već da izvrši pritisak na Spurse i momentalno spakuje stvari.

Izabrane vesti

Takva prilika ne pruža se dva puta u životu. Ko je dobije, treba da je ugrabi. Ne uradi li to, kasnije bi mogao da se kaje. Maksimalno je to uprostio Serhio Ramos, jednostavnije ne može.

„Moj savet bilo kom igraču je da ne odbija priliku da igra za Real Madrid. To je poseban klub, koji zna kako se pobeđuje. Kejn je fizički neverovatan, što mu omogućuje da postigne onoliko golova u Premijer ligi i da se istakne u šampionatu. Ali, takođe, on je odličan i sa tehničkog aspekta i mislim da ljudi tome ne pridaju dovoljno značaja. Da ga ne cene dovoljno. Jeste, sjajan je golgeter, ali je i sjajan fudbaler“, rekao je Serhio Ramos.

Nekadašnji kapiten madridskog kluba nema dilemu: Hari Kejn bi doneo preko potrebne golove. Ima kvalitet da igra u Real Madridu i sklapanje dogovora bilo bi dobitna kombinacija za sve strane. Ali, engleskom napadaču neće biti lako na Santjago Bernabeuu.

Karim Benzema postavio je visoke standarde i Serhio Ramos veruje da je nezamenjiv. Ko god dođe da ga zameni, nosiće ogromno breme.

“Benzema je toliko doprineo uspesima Real Madrida da niko nikada neće moći da ga zameni. On je jedan od onih jedinstvenih igrača u Realovoj istoriji. Međutimn, ono što Real mora da uradi jeste da angažuje kvalitetnog napadača, koji je u stanju da postiže golove. Ne može svako da igra za Real Madrid, jer postoji veliki pritisak i očekivanja, tako da mora da bude pravi“, zaključio je španski štoper.



tagovi

Serhio RamosHari KejnReal MadridTotenhemLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Real Madrid
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara