Sarabija i Banega
Sarabija i Banega

Rasprodaja u Sevilji: Sarabija, Banega i Ben Jeder u izlogu

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.06.19. | 20:30

Monći čeka ponude...

Dok se Sevilja priprema za novi početak i život pod novim trenerom Đulenom Lopetegijem, sportski direktor Monći čeka na razrešenje situacije oko trojice standardnih prvotimaca koji bi trebalo da budu jezgro ekipe i sledeće sezone. Pablo Sarabija, Visam Ben Jeder i Ever Banega slove za ozbiljne kandidate da napuste Andaluziju i za sve njih postoji interesovanje, piše Marka.

Sarabija nije zadovoljan onim što mu je Sevilja ponudila tokom pregovora oko novog ugovora i pokušava da izdejstvuje transfer u Pari Sen Žermen. Međutim, Monći pokušava da ga nagovori da ostane, a kao adut namerava da mu ponudi ključnu ulogu u novom projektu koji započinje u Andaluziji ovoga leta.

Izabrane vesti

Ben Jeder je nedavno priznao da bi voleo da igra u nekom od najvećih klubova sveta, a sa otkupnom klauzulom od 40.000.000 evra Francuz je sigurno vrlo privlačna investicija, pogotovo u vreme kada su cene otišle gore astronomski. 

Što se tiče Banege, Argentinac ima još godinu dana ugovora sa Seviljom, a poslednjih dana spominje se njegov povratak u domovinu i potencijalno potpisivanje ugovora sa Bokom Juniors.
"Nema značajnih vesti", bilo je sve što je Monći izjavio prilikom promocije Lopetegija na klupi Sevilje.

Ipak, i to bi uskoro moglo da se promeni, pa da Sevilja u novu sezonu uđe sa znatno izmenjenim imidžom. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara