Raspucani Gobeljić motivisan za Liverpul: Svi živimo za takve utakmice

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.10.18. | 23:42

"Znamo čiji grb nosimo na grudima i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat", kaže prvotimac srpskog šampiona

Na kojem god mestu u timu da škripi - tu je Marko Gobeljić. Univerazalac u ekipi Crvene zvezde i džoker Vladana Milojevića danas je dobro odradio posao i na poziciji levog beka, a uspeo je i treći put u sezoni da se upiše u strelce.

Ipak, za srpskog šampiona je bilo najvažnije da zadrži bodovnu prednost u odnosu na najbliže pratioce.
"Uvek je utakmica pred neki evropski susret nezgodna i izuzetno je zbog psihološkog plana važno ostvariti pobedu. Mi smo danas u tome uspeli, bili smo dominantni tokom celog meča i zasluženo osvojili tri boda. Probali smo za ove dve nedelje u toku pauze da izmenimo način igre, da budemo agresivniji na protivničkoj polovini i da, fudbalskim rečnikom, davimo protivnika na njhovoj polovini. Možda u početku utakmice nismo stvarali šanse, ali to se vrlo brzo promenilo. Postigli smo dva gola na kraju poluvremena, što nam je omogućilo da u nastavku igre budemo još agresivniji. Ostaje žal za golom koji smo primili, jer protivnik nije imao nijednu šansu pre tog momenta", rekao je Gobeljić.

Izabrane vesti

Drugi gol na poslednje tri prvenstvene utakmice predstavlja dodatni podsticaj za pouzdanog defanzivca.
"Tokom karijere provodio sam dosta vremena u napadačkim akcijama, tako da mi ovo danas nije bilo strano. Drago mi je što sam postigao još jedan gol i zahvalio bih se Degeneku na odličnom centaršutu. Zbog svakog gola u crveno-belom dresu sam izuzetno srećan. Mnogo mi znači za samopouzdanje pred put u Liverpul. Svi živimo za takve utakmice. Znamo čiji grb nosimo na grudima i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Naši navijači su nas ponovo na prelep način ispratili, njihova podrška je neverovatna i mnogo nam znači", zaključio je Gobeljić.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 čas na Enfildu.

Foto: Star Sport


tagovi

Marko Gobeljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara