Eron Vajt i Danilo Anđušić (© Star sport)
Eron Vajt i Danilo Anđušić (© Star sport)

Rastanak posle tri meseca: Eron Vajt napustio Budućnost

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.12.22. | 21:05

Kraj saradnje

Došao, video i otišao. Brže nego što je bilo ko mogao da se pretpostavi, Eron Vajt je napustio Budućnost. Vest još nije ozvaničena, međutim, podgoričke Vijesti, dobro upućene u zbivanja u taboru crnogorskog šampiona, uveravaju da je rastanak izvestan.

Prema navodima istog izvora, Amerikanac se nije pojavio na treningu u sredu jutro, na dan meča sa Trentom u Evrokupu, čime je postalo jasno da će završiti misiju u dvorani Morača.

Izabrane vesti

A ona je potrajala samo tri meseca, koliko je prošlo od trenutka kad je snažni centar potpisao ugovor za Budućnost. Vajt je sredinom septembra predstavljao poslednje pojačanje ekipe Vlada Jovanovića, u ABA ligi je prosečno beležio 6,4 poena i 3,1 skoka prosečno po utakmici. U Evrokupu je ostvario za nijansu bolji učinak (7,7 poena i 3,7 skoka), očigledno nedovoljno da se zadrži u Podgorici.

Vajt je ljubiteljima regionalne košarke poznat po tome što je prethodnu sezonu proveo u dresu Crvene zvezde, a tokom karijere je igrao za Zenit, Žalgiris, Olimpiju iz Milana, Tenerife i Panatinaikos.


tagovi

EvrokupBudućnost PodgoricaABA ligaEron Vajt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara