Najnovije vesti

Rasulo u Galati: Dosta nam je više Donkovih seks žurki

Vreme čitanja: 2 minuta

A do juče sve je bilo kako treba (©Reuters)

Na udaru i trener Fatih Terim, igrači spremali štrajk…

Delovalo je da se, posle razočaravajućeg šestog mesta prošle sezone, Galatasaraj vraća i da bi ovog puta mogao opet da konkuriše za titulu šampiona Turske. Međutim, poslednjih nedelja sve se raspalo. Lavovi sa Bosfora su u poslednjih šest kola osvojili samo pet bodova, Bešiktaš čak 13, pa je tako odmakao Galati na velikih osam razlike. I kako obično biva u takvim situacijama, prljav veš je izašao na površinu.

Lokalni mediji prenose da je predsednik Mustafa Džengiz izgubio strpljenje i da je na nedavnom sastanku sa 20 članova klupske Skupštine pošteno izvređao i igrače i stručni štab na čelu sa Fatihom Terimom. Posebno oštar bio je prema holandskom fudbaleru Rajanu Donku.

Umorni smo od Donkovih seks žurki. Fudbaleri ne treniraju kako treba. Troše se na drugim mestima. Provode se”, rekao je navodno Džengiz.

Nisu ni samo oni krivi. Na udaru je i Terimov stručni štab, jer njegovi članovi su najviše trošili besplatne avionske karte koje je klub davao zaposlenima.

Jedan je u SAD, drugi u Bodrumu”, nezadovoljan je predsednik.

Nezadovoljni su i igrači. Sinoć se čak pričalo i o protestnom štrajku, pošto ih je Džengiz izvređao u jednom TV programu pričom o tome kako igraju ispod granice dostojanstva. Iskusniji igrači, na čelu sa Ardom Turanom i Fernandom Muslerom, održali su potom sastanak i odlučili da ne treniraju. Međutim, Terim ih je ubedio da se predomisle.

Ipak, kakva je atmosfera u klubu teško da će se rezultati popraviti.

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva