(©Reuters)
(©Reuters)

Razočarani Bilić: Žao mi je što se na stadionu nisam oprostio od navijača

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.12.20. | 14:22

“Tužan sam što nije sve ispalo onako kako smo želeli”

Slaven Bilić dobio je otkaz u trenutku kada se tome nikako nije nadao – posle remija sa Mančester Sitijem. Vodio je hrvatski stručnjak Vest Bromvič Albion do povratka u Premijer ligu, ali u najjačem rangu engleskog fudbala nije beležio rezultate koji bi zadovoljili vlasnike kluba.

Nalazi se Vest Brom u zoni ispadanja, sakupio je samo sedam bodova iz 13 kola i čelni ljudi kluba odlučili su se da potraže novo rešenje. Izbor je pao na Sema Alardajsa. Bilić je klupu Vest Broma napustio posle 18 meseci, a od navijača se oprostio pismom koje je poslao Dejli mejlu.

Izabrane vesti

"Jako sam razočaran zbog odlaska iz Vest Bromvič Albiona. Čast mi je što sam potpuno predano vodio ovaj jedinstveni klub. Želim da se iskreno zahvalim svim igračima, vrednom trenerskom timu i našem predanom osoblju. Neverovatno sam ponosan na naš prošlosezonski plasman u Premijer ligu, ali mi je jako žao što naši navijači nisu mogli da nas bodre sa tribina po povratku u Premijer ligu. Meni i mom trenerskom timu čast je što smo imali privilegiju da radimo za klub koji ima tako posebne navijače, stalno su bili uz nas u godini koja je teška za celo čovečanstvo. Verujem da bi navijači uživali u nekoliko naših izvrsnih nastupa u kojima je ekipa pokazala neverovatnu glad za uspehom. Tužan sam što nije sve ispalo onako kako smo želeli. Odlazim uzdignute glave sa prelepim uspomenama koje ću zauvek čuvati. Žao mi je što ne mogu na stadionu da se oprostim od vas onako kako bi trebalo. Klubu želim sve najbolje u budućnosti", poručio je Bilić.



tagovi

Slaven Bilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara