©Starsport
©Starsport

Reakcija Mrkele na delegiranje Jovanovića Zvezdi: Postoji očigledna namera da nam se našteti

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.11.22. | 11:21

Sportski direktor crveno-belih se oglasio povodom izbora arbitra za utakmicu sa Čukaričkim

Duel TSC-a i Partizana izazvao je reakciju Crvene zvezde koja je saopštenjem izrazila nezadovoljstvo sudijskim odlukama i kao krivca istakla arbitra Srđana Jovanovića koji je bio zadužen za VAR na pomenutom susretu.

Dan posle reakcije crveno-belih objavljeni su sudijski timovi za zaostale susrete 7. kola Mozzart Bet Superlige, a za glavnog arbitra na utakmici Čukaričkog i Crvene zvezde delegiran je upravo Jovanović što je bilo povod da se predstavnici šampiona Srbije ponovo oglase. Ovaj put, stav je izneo Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde.

Izabrane vesti

"Nismo se oglašavali na početku sezone verujući da će sve biti u redu, ali u poslednje vreme učestale su situacije u kojima učestvuju isti akteri. Posle svih tih situacija i uprkos svim našim primedbama i zahtevima da nam Srđan Jovanović ne sudi, on je ponovo delegiran da sudi Zvezdinu utakmicu protiv Čukaričkog. Odavno smo jasno stavili do znanja da nemamo poverenja u Srđana Jovanovića, koji nam je poništio regularan gol pre nekoliko godina u večitom derbiju i koji u nedelju nije reagovao u dve situacije na utakmici našeg najvećeg rivala. Nemoguće je da je najbolji srpski sudija sa FIFA znakom to ne vidi u VAR sobi. Smatram da postoji očigledna namera da se Crvenoj zvezdi našteti", istakao je Mrkela.

Podsetimo, zbog obaveza u Evropi Crvena zvezda i Partizan odložili su avgustovske utakmice protiv Čukaričkog i Spartaka te će pomenute duele odigrati u terminu predviđenom za utakmice osmine finala kupa Srbije, odnosno u četvrtak. Partizan će ugostiti Spartak od 16.30 časova, dok će Čukarički i Crvena zvezda na stadion na Banovom brdu izaći od 18.45.



tagovi

FK Crvena zvezdaMitar MrkelaSrđan Jovanović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara