Komentari na vest

Reakcije Partizanovih igrača: Skandalozno suđenje, trebaju nam navijači jer igramo protiv 12 na terenu

N

Nejbi

pre 9 meseci

Vuc@Daje Srpskog naroda drukcije bi se zvala,i grb bi bio drugaciji.
I

Informeril

pre 9 meseci

Owusu iz cuke kandidat za krilo i za stopera stize stranac
R

Red Star Belgrade

pre 9 meseci

Kada bi i jedni i drugi manje pisali saopastenja i kada bi manje bilo da je neko drugi kriv,a vise pravili tim mozda bi uzeli i nekada sva tri boda. Svako kolo ce neko da pise saopstenja.Da su pametni iz FSS da za svako saopstenje i pljuvanje sudija da se oduzimaju po 1 ili 2 boda. Pa bi mozda manje pisali saopstenja i pljuvali sve zivo. Ovo se najvise odnosi na dva najveca kluba. pustite komentar
s

slavuj

pre 9 meseci

Natko već drugi penal baca u bunar. Nije ni pogledao golmana, prepotentno je šutnuo i golman mu uhvati živu loptu. Da je dao tu bi bio kraj ne bi došli u situaciju da se neki Mitić iživljava na njima. TSC loš u odnosu na prošlu sezonu, a odbrana Partizana je priča za sebe, niko preko 185 cm i svi se pitaju zašto ne brane prekid. Prošle godine nije dao gol samo onaj ko nije šutnuo u okvir gola, a to se nastavlja i ove godine. Kad se sjetim kako se kod Nikolića igralo kada se imao igrač manje, tu se vidi klasa trenera. Pojačanja bez snage za 20 minuta utakmice i to su profesionalci, kao da su ljeto proveli na plaži, a možda i jesu.
Z

Zmi Zmi

pre 9 meseci

Auuuu, pa ovi poceli da se zale od prvog kola. Kako ce im sezona biti predugacka, a pogotovo kad se Zvezda odlepi od negde treceg kola, kukala im majka.
d

dzon Travolta

pre 9 meseci

E moji cigani. Svaka rec iz prethodnog komentara je ljubav prema crno beloj boji i naravno da verujem u ljubav . Znajte, kada vam ode ovaj,glavni, "centarfor" bice suza na sve strane. Nicija nije gorela do zore. UPAMTITE!
V

Vuc

pre 9 meseci

Zvezda od osnivanja je Zvezda. Najveca i najbolja. Klub srpskog naroda. Ko god da ode ili dodje Zvezda ce biti prva kao i Dinamo,Olimpijakos,Bajern itd. Drugima malima mrvice ponekad.

@Vuc |

pre 9 meseci

Da da rodjena da bude velika mozda u drzavi koja vise ne postoji a u eri modernog fudbala svi nabrojani za razliku od nje nemaju duha koji lebdi iznad njihovog stadiona i kontrolise sve u tome je razlika.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Ovako reaguju samo nizerazredni igraci koji nemaju kvalitet
d

dzon Travolta

pre 9 meseci

Vidim kako reaguju ovi iz Vojvodine. Salju drugi tim. Za pametnog je i komarac muzika. Laku noc....
9

95:47

pre 9 meseci

97 minut ako vas neko pita.
F

Fenomeno

pre 9 meseci

Stvarno ste u pravu. Teška krađa u Topoli. Dva poklonjena penala i sudijska nadoknada 7 minuta a sudije pokazale 4. Strašno. Umesto da se glavnom konkurentu odmah odlepimo na startu, ovako sudije ih poguraše momački. Ali ipak hvala Partizanu što su im otkinuli dva boda. Samo napred grobari, igrajte ovako i protiv ostalih naših konkurenata, Vojvodine, Čukaričkog...
p

pep

pre 9 meseci

Izjave su bez potrebne kao navijač partizana mislim da treba bojkotovati sve utakmice dok ova uprava ne ode iz kluba svesno ga uništavaju gomilaju dugove i nažalost zvezda je miljama daleko u svakom pogledu
d

dzon Travolta

pre 9 meseci

Ti si navijac u pm. Stvarno mislis da je ovo kod nas SPORT. Aleluja ....
B

Bane1989Ns

pre 9 meseci

ne trebaju navijaci nego dobar uigran igracki kadar da bi kidao i pobedjivao sve na terenu.Da pobedis sa 3 4 razlike i da takvom igrom privuces navijace da dodju da te gledaju.
D

Djape45

pre 9 meseci

Ovi očigledno taktički kreću da plaču od početka sezone kako je sve ovo namešteno i kako je neko protiv njih i oni nekome smetaju. I to ne samo uprava nego su i igrači krenuli da plaču.
Z

Zera

pre 9 meseci

Sta je sa osnovnim poznavanjem pravila fudbalske igre. Ako je nadoknada 5 minuta, to znaci najmanje 5. Ako se desi u nadoknadi nesto sto treba nadoknaditi, kao sto je lezanje po travi, izmene ili dobijanje zutog i crvenog kartona, pa opstrukcija...Pametnom dosta
k

kakveeeeee

pre 9 meseci

sudije bakraci i ostalo drugovi,za zvezdom cete pre plej offa da zaostajete 15 poena,i cqo zdeavo,tituli niste ni blizu pa da vam i poklone svaku utakmicu po penal....zvezda dva koplja ispred vas,cao zdravooo nebih vas visee zadrzavaaaoooo
T

Teoretičar zavjere

pre 9 meseci

Ko tačno od vaših direktih konkurenata radi protiv vas? TSC, Čukarički, Vojvodina...?
U

Uprava

pre 9 meseci

Pravi alibi priču, a naivci veruju. E bože dragi, koliko vas vozaju ona dvojica. Znaju da je Zvezda miljama ispred, i već su počeli sa teorijama zavere.
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Aman bre, otkad ovo prolazi!? Za ovakve stvari oduzimaj bodove, a ako nastave, izbacuj u niži rang. Teraj to do mesta tvorbe! Do Zagreba!
K

Knossos

pre 9 meseci

Kad bih te negde na ulici video ,vratio bih te u albaniji kod never hodze za 2 minuta..
N

Nele 007

pre 9 meseci

Savez mora da reaguje... partizan mora da se kazni oduzimanjem bodova
d

dzoni...

pre 9 meseci

Ovi su samo navikli na sklanjalice...
V

VladaBg

pre 9 meseci

Derbi odlican, odlican fudbal, al nisu uzeli sva 3 boda, nego samo 1, pa sad opleti po sudijama, po savezu po drzavi, po svemu. Zamisli Real da se tako zali sto iz Bilbaa nije pokupio sva 3 boda?! Na mestu FSS, sada bi ih kaznio sa -3 boda, pa nek opet daju takve izjave.

Bojank91

pre 9 meseci

Mene bi bilo sramota da sam navijač Partizana. Ne znam kako je njima sad. Uprava i igrači daju izjave koje su lontradiktorne osnovnim fudbalskim pravilima mada u isto vreme taj poklon korner ne spominju. Jedino da znam da sudija nije dozvolio da se izvede korner nakon isteka nadoknade je kad je utakmica već rešena (3-4 gola razlike) i Milan-Zvezda. Naravno da ne znači da bi bio gol ali evo ovde se kuka baš zbog jednog kornera. Na svim utakmicama vrhunskog nivoa se korner dopušta.U toj istoj nadoknadi se igrači izležavaju i misle prevarili su sistem.
R

Raša P

pre 9 meseci

Stevanović je gori od glumca amatera!!! Da li je izjavu davao tako što se valjao? Natho protestuje na svaku odluku sudije i to radi celu prošlu sezonu a evo i na početku ove i ne dobija žuti karton.
M

Mile led

pre 9 meseci

Svakom projektu dodje kraj, ovo je verovatno najgori na ovim prostorima. Sledeće godine su najavljeni izbori tako da kao što vidimo i ovaj je svoje otkucao.
M

Mile led

pre 9 meseci

Svakom projektu dodje kraj, ovo je verovatno najgori na ovim prostorima. Sledeće godine su najavljeni izbori tako da kao što vidimo i ovaj je svoje otkucao.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Nazalost zbog ovakvog razmisljanja FKP da oni treba da budu prezasticeni nam je Liga devalvirala za vreme Toleta, gde je sve bilo podredjeno toj neznoj Pahuljici Fk Partizanu, za koje su sudije morale da se zrtvuju, klubovi da podmecu svoje vratove da se oni gase,umesto da im FKP plati dug. A za sta? Da bi u Evropi konobari brisali patos s nama
y

yo yo

pre 9 meseci

a realnost je da su krš od tima i sada izvlače maksimum sa sudjenjem
p

pa kaze pesma

pre 9 meseci

tsce tsce tsce- a plakao bihhh , haahahahah
M

M. R.

pre 9 meseci

Partizan je oštećen za jedan korner, a onda zamalo i za drugi, ali je ta greška ipak ispravljena. Kakva glupa sekta. Ko da ih vodi direktor RTS-a iz devedesetih.
A

Ana Nikoliccccc

pre 9 meseci

Miso moj
K

Koliko

pre 9 meseci

Su ljudi naivni, uprava namerno kreće sa ovom pričom. Samo da ispadne, eto niko nam neda, tlače nas i ostale gluposti. A svi znaju da je Zvezda svetlosnim godinama ispred Partizana i ostalih.
v

vroom

pre 9 meseci

na tribinama grobari, na terenu babe narikace
V

VladaBg

pre 9 meseci

FSS kaznjavaj zbog ovakvih izjava, jer stete integrigretu takmicenja razlaceci sudije, savez i drzavu po blatu, samo da bi se oprali pred svojim navijacima
f

fss..??!

pre 9 meseci

Šurbatović, Džaja(terza) Filipović i Nedimovic. Kao za 10 godina da nam savez vodi; Kimi, Mijat, Rade i Sima Srbija.. Eto pa da vidimo gde je poštenje..
V

VladaBg

pre 9 meseci

Da da jasno mi je sta hoces da kazes. Ovi su losi, a Tole je bio super....
Z

Zaim

pre 9 meseci

Sve vas treba debelo kazniti po dzepu,probaj u premijer ligi da dajes takve izjave,ne smes da pisnes.Ceo minut se valjas plus crveni karton,trebalo je jos minut da se igra.
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Sledeće godine su izbori, bliži im se kraj, proći će gore od Steaua i njenog lidera.
j

jea kme

pre 9 meseci

Idi bee
U

U

pre 9 meseci

Kom ti filmu živiš.
G

Gost "

pre 9 meseci

Spomenik dileru da podignes.....
@

@Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Do izbora vi ste otisli pod katanac.
z

zaks

pre 9 meseci

A šta ćeš ako bude suprotno ? Opet ćeš kukati, je li ?
J

Jel realno

pre 9 meseci

Ovi krenuli od prvog kola da kukaju, plaču, stenju spominju kako su oni najbolji na svetu ali je čitav svemir uroćen protiv njih... Tek prvo kolo, a gde je još 30+ ima da se poludi od njihovih kukanja. Gori su od narikača na sahranama. Tačno im treba zabraniti da daju bilo kakve izjave, kako bi svima nama normalnima bilo lakše.
Z

Zeljko ®®

pre 9 meseci

Nisi u pravu.Poceli su da kukaju jos na pripremama samo su sad pojacali jaukanje.I kao uvek,bice univerzum kriv i sve sto postoji u njemu za svaki izgubljeni bod,samo oni nece biti nista krivi.

Ocg

pre 9 meseci

A vi cete nastaviti da prosipate mudrosti ,pravite nas budalama menjajuci teze zna se ko je prvi krivac za stanje u klubu taj dvojac koje je postavio veliki vodja to i pticice na grani znaju i 99% navijaca. Ali to ne menja cinjenicu da se spolja klub krade na takvim utakmicama kakvu smo videli juce.
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Poslednji korner na utakmici i poslednja situacija bukvalno i oni ne uspeju to da odbrane, ne isprati svako svog igraca... Onda im posle kriv FBI, CIA... Da su dobili 2:3 niko rec ne bi rekao od njih. Ovako prikrivaju svoju nesposobnost nekim teorijama zavere.
m

markoczv

pre 9 meseci

u pocetku je kuknjava bila smesna...sad ide na nerve... jednostavno duljaj nema viziju fudbala,nema taktiku da postavi,evropske kval.ako budu ovako....nema sta da traze jer tu nema srpsih sudija pa ajd ,nema.... jednostavno igraju seljana taktiku,loptu napred pa koriste brzinu pa ako urade urade....ne znaju da iznesu loptu od odbrane.... jednostavno nisu zasluzili pobedu....taj bod sto sunuzeli je ko kuca...da je tsc pogodio penal pre njihovog vodjstva....izgubili bi

Ling long

pre 9 meseci

I ponovo po ko zna koji put videcemo taj TSC u Evropi a videcete i nas mozda smo za nju tanki ali ovo je amaterska liga, ovde ako imas nekoliko fizicki brzih igraca uz malo tehnike ostali ne mogu nista na suv individualni kvalitet. Kako je Zvezda drugacije mogla da dominira unazad 7 godina jos od Grofa koji je bio mozda i najbolji sve do poslednjeg Miloja koji je bio cist diletant, ali jos ako se na to timovi malo sklone a sudije zazmure eto ti nevidjene serije pobeda koje je pravila.
m

markoczv

pre 9 meseci

nije problem sudija....koliko je ,,poklanjao ,,tsc tolko je i partizanu.....problem je sto partizan misli da on ,,mora,,da pobedi jer su boze moj oni partizan...ne mora,lopta je okrugla a nasa liga nikad vise donosi i svi se kolju za bodove...
M

MarkoBeograd

pre 9 meseci

Odlično suđenje
k

kadula

pre 9 meseci

citam koliko su ljudi nerealni sram vas bilo imate li obraz il ste djon i zlo ovog drustva. Penal van kaznenog ponisten gol drugi igrac u ofsajdu ajde razumem celo drustvo prslo al budite realni bre dokle vise. Ovde treba kineska revolucija sto pre
K

Kolo

pre 9 meseci

Druze, kako van kaznenog prostora kada je snimak/VAR jasno pokazao da je bilo na liniji kaznenog prostora. Dajte malo budite realni.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Linija je sastavni deo kaznenog prostora.
6

6845

pre 9 meseci

Najbolje bi bilo da si jedno 5 minuta drzao loptu u 16 metara....taman koliko je ukradeno toliko je i produzeno
F

Fk Saopstenje u prvom kolu

pre 9 meseci

Otisao im Kolorado al su i dalje cirkus hahahahahha
g

gostttt

pre 9 meseci

Iz nepostojeceg kornera ste dali gol kome vi vise drzite predavanja o sudjenju...
s

stef91

pre 9 meseci

Ma vucko je kriv 🤣🤣🤣
D

Djinobili

pre 9 meseci

U prevodu plač je krenuo
T

Teski aperthejd

pre 9 meseci

"To prenosi italijanski medij La Prelpina, koji navodi da je Mirotić prihvatio slabije uslove od onih koje bi imao u Srbiji, odnosno da je krenuo u Italiju uz načelni dogovor "za mnogo manju cifru, 60 odsto manju od 3,8 miliona koliko je odbio od Partizan"
X

XeXeXe

pre 9 meseci

Koji je licemer ovaj golman. On nešto ima da prigovara oko nadoknade a lik se bacio posle 10s i krenuo da se previja minut i po. A i po novim pravilima, sudija može da nadoknadi pasivno oduzimanje vremena. I nije ni počelo, već kuknjava po svim medijima 😅
d

dzon Travolta

pre 9 meseci

Grobari, punite stadion. Znamo, u ovom sistemu smo nemocni, pokazite svoju ljubav i privrzenost,pomozite, doci ce bolji dani. Opravdajte onu nasu"za Partizan se ne navija, Prtizan se voli. Dolaze dani pobede......... Idemo.....
@

@dzon

pre 9 meseci

Ni ti ne verujes u to sto si napisao 😂😂😂
G

Goxxx902

pre 9 meseci

Ako ti verujes u ovo sto si napisao druze, ti si onda kralj... Ivica.
G

Gost "

pre 9 meseci

Taman da napunite južnu tribinu , ako vas toliko ima uopšte....
D

Dzi

pre 9 meseci

Nisu vam nekih 11, te i 14 sa tribina nece da vam pomognu.
G

GostGostuje

pre 9 meseci

Hahahah Kako cemo da ih isamaramo golovima u 9. kolu, bice smijesno .😄
a

auuu

pre 9 meseci

kakav cirkus od kluba...
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Prvi naučite pravila sporta kojim pokušavate da se bavite. Treba da vas je sramota vaše nesposobnosti na terenu pa vam još i krivo što vam sudije ne pomažu dovoljno.
V

Vec vidjeno....

pre 9 meseci

Sada su krenuli vec od prvog kola da pritiskaju sudije..Prosle sezone su poceli to posle par kikseva i onda smo videli da su ih sudije u ekspresnom roku od " tima pri vrhu plej aut zone ( bili su 10. ) " doveli do drugog mesta i sanse za LS..Ali ni to nije pomoglo pa su zavrsili tamo gde su trebali..
r

re5pect

pre 9 meseci

totalno ste nebitni da bi vas neko gledao i slusao
З

Зворник

pre 9 meseci

Стевановићу, шта си имао истетовирано на нози прије него што си потписао за Партизан?
G

Grajkula

pre 9 meseci

Zvezdin grb....
r

realno85

pre 9 meseci

Vucica
G

Gogi 123

pre 9 meseci

A kad vam sudio nepostijeci korner za 3-2 tu je sudija bio dobar. Samo da vas Bahar ugazi ko fiorentinu i da cutite vise.
B

Bre

pre 9 meseci

Ne bi oni ćutali ni tad. Rekli bi da je sudija nepravilno bacio novčić, i da je zbog toga utakmica navučena za Zvezdu.
P

PD

pre 9 meseci

Pa mi i ne pričamo ništa. Svi komentari skoro ciganski. Neprocenjivo!!!!!
G

Gost784

pre 9 meseci

Dame traze podrsku 🌺🌺🌺
D

Dobro je...

pre 9 meseci

Cim se Penaltko oglasi ne brinem za titulu..
j

jugosloveni

pre 9 meseci

Za NHL ligu spremni
G

Gost 94

pre 9 meseci

Ajde ne brukaj se i zvezda je Jugoslovenski klub.
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Dobar povod za spin onoga što ih stvarno muči! Bojkot! Puna im usta navijača! Samo da se ne priča o "trojancima" instaliranim u klub i da se ne talasa!
B

Bingole

pre 9 meseci

Dobronameran savet je da ste vi u Partizanu poremeceni cim lazete i verujete u to sto slazete. Takve ljude treba izbaciti iz srpskog fudbala ako mislimo da idemo napred.
V

Vazurica

pre 9 meseci

Pitao bih istog tog stevanovica dal ga je sramota sto je izjavio ovo za minute nadoknade posle foliranja povrede od celog minuta.
D

Dubra84

pre 9 meseci

I ONDA SE NEKO PITA ZASTO NAM SUDIJE ODLAZE, E ZBOG OVAKVIH KOJI MISLE DA ZA NJIH SANKCIJE I PRAVILA NE VAZE. FSS OBAVEZNO DA STANE U ZASTITU SUDIJA, INACE PARTIZANU NIKO NECE SMETI NI ZUTI KARTON DA POKAZE.
P

PD

pre 9 meseci

Ko na odlazi? Pa Srdjana Jovanovića nema zato što mora da sudi srpsku ligu jer nije dovoljno podoban za super ligu, inače ako ne znaš o kome se radi, može informacija i od uefe. Tamo ga cene. A pre njega je najbolji bio Mažić a i on je otišao zbog para i zna se već kog kluba, jer eto ni on nije valjao jednom klubu koji je iznad svakoga a valjao je Evropi. Sportski pozdrav
a

abc

pre 9 meseci

hahaha kreće, sami protiv svih, sistem protiv njih, imaju tim za titulu i osvajanje Evrope, stručni štab im je jači od Gvardiolinog...
M

Miksea

pre 9 meseci

Natho se odlično snalazi sa ovim saopštenjima i dramama, može odmah u upravu sledeće godine, odličan bi bio kao podpredsednik zadužen za borbu protiv nepravde i režima.
Ц

Цопе

pre 9 meseci

Вечита жалопојка
J

Jovanaki6

pre 9 meseci

Sa vama uvek komedija
G

Grajkula

pre 9 meseci

Samo fali Dzigi Ninkovic da zaplače...
Б

Блок

pre 9 meseci

Како вас бре није срамота??? Пенал Кануте...исти је такав на ЈНА направио Катаји.
S

Sipa

pre 9 meseci

U sudijskoj nadoknadi golman partizana boksuje loptu, našali se sa saigračem i onda legne, previja se minut da bi ukrao vrijeme. Danas kuka kako to da je gol pao u šestoj minuti nadoknade iako je sudija pokazao pet minuta?
G

Grajkula

pre 9 meseci

Natko samo ovde moze da ima toliki ugovor, covek ne moze 45min da stoji na terenu. Golman Stevanovic, neka pokaze Zvezdinu tetovazu koju ima,cisto da ga ozbiljnije shvatimo.
Г

Гост Ад

pre 9 meseci

Шта има лоше у томе што вам голман има звездину тетоважу. Одбранио је пенал и спасао вас од пораза. Само глупи људи могу кривицу за посртање Партизана траже у звезди. Од мржње према Звезди нећете имати никакве користи, Звезда вам је више пута помогла да изађете из кризе.
K

Kakve

pre 9 meseci

Gluposti, pa ovo najmanje odgovara Zvezdi. Zvezda je toliko nadmoćna, da se ovo namerno pravi. Pravi se scenario od prvog kola i alibi priča za neuspeh.
P

PD

pre 9 meseci

Jeste bre odgovara Partizanu da ne uzme 3 boda nego 1. E majko mila kako god okreneš ništa se ne radi za zvezdu sve nešto protiv nje.
p

prti

pre 9 meseci

Gledao sam samo zavrsnicu prvog i onaj penal u nadoknadi i skandalozno je bilo samo ponasanje Natka i ostalig igraca. Bas tada kamera zumira igrace i sudiju nema sta mu nisu rekli redom i na kraju izvadi i da Nikolicu zuti nakon unosenja u lice. Prvo i da je pogresio i da nije kakvo je to seljacko divljanje i ponasanje kao stoka neka...
s

saviola

pre 9 meseci

gol ste primili u 96 minutu.
z

zmajognjeni

pre 9 meseci

Jadni Partizan,vecito sam protiv svih.
G

Gositvarski

pre 9 meseci

Aha prodaje se prica jao dodjite svi su protiv nas, sudija nas pokro nema veze sto nam je golman lezao 2 minuta u nadoknadi, i nema veze sto smo ostavili lika samog na skoku, sudija nas je pokro kme. I sad je prica, uprava je dobra, dovela je megazvezde fudbala, al kradu nas i zato pored svih razlika dodjite da nas podrzite jer je to jedini razlog da ostanemo u foteljama.
g

gost 7547

pre 9 meseci

Kao da nekome u zemlji odgovara da se narod medjusobno glodje oko sportskih sitnica dok se mnogo važnije stvari dešavaju u zapečku.

PFK NIŠ

pre 9 meseci

Ajde saberite se i pustite sudije, tu se sve zna od 2014-e... Bolje da penal nisi promasio umesto sto filozofiras, a Stevanovicu prvi gol kroz usi prosao...
C

Cipiripi LE2

pre 9 meseci

Kakav bezobrazluk, kakva bahatost, je l sme neko iz saveza da reaguje na ovo? Je l dozvoljen ovaj pritisak na sudije? Na sta lici ovo pravljenje cirkusa od lige od prvog kola, je l ekipe ne smeju da igraju nereseno protiv Partizana?
K

Ko ih je ubedio da su tim za 1. mesto?

pre 9 meseci

Reče Natko da se bore protiv svih za prvo mesto, iako imaju tim za maksimum 3. mesto. A ovaj golman je priča za sebe, on kao Zvezdaš mora ovakvim izjavama neprestano da se dokazuje navijačima Partizana. Malo izjave, malo valjanje i zadržavanje vremena i onda se čudi otkud nadoknada nadoknade vremena.
O

Ovo je

pre 9 meseci

Tragikomično
K

Koja komedija

pre 9 meseci

"Na kraju ni to nije bilo dovoljno jer smo primili gol u 97. minutu iako je nadoknada bila pet minuta." reče golman koji je svoju sobu kao dete farbao u crveno-belo a koji je sinoć postao viralan na društvenim mrežama jer je upravo u nadoknadi vremena isfolirao povredu i pao na zemlju iz čista mira, što se da videti na snimku. Najbolje da nije bilo nadoknade zbog crvenog kartona i njegovog foliranja.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Savez ovakve izjave treba da pocne da kaznjava, pogotovo od stane CZ i FKP, jer unose stalno pometnju i sumnje u neregularnost, kad su drugi i ne osecaju se mocnim da budu prvi. Oni onda stalno vrse pritisak na sudije, da bi ih tetosili, da budu u strahu da ih ne ostete, pa da onda uvek sude vise u njihovu korist.
m

mile voli disko

pre 9 meseci

Ahahahahaha dobar vic,a neregularno svako prvenstvo od 90 te
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

i jedni i drugi traze alibi i loze masu cim izgube utakmicu ili bod. Jeste sudija juce pravio greske nema price ...medjutim ne znam jel ljudi vide jednu stvar , sve izjave se svode o "navijacima" a zasto je tako ? pa zato sto nase vodece klubove vode "navijaci" i ako se njima uvuces u guz... ti ced da igras i opstanes
n

nR

pre 9 meseci

Znali ste to i pre sezone. Vi niste Partizanovci vi ste politroni vlasti. Kao satro sada kukate. Slepine.
h

haha

pre 9 meseci

Sudjenje dobro ne znam sta pricaju ovi da nisu primili gol na kraju onda bi cutali
8

88

pre 9 meseci

Vrse pritisak na sudjenje kako bi ih gurali u narednim utakmicama jadno
l

lol12

pre 9 meseci

Javio se cirkuzant sto ne moze sam da skonta da treba da se valja nego mu drugi moraju javiti i onda tako krade vreme u nadoknadi i posle im kriv neko kad se to nadoknadi.I javio se covek koji je najvise poznat po penalima.Prvi nekada veliki Zvezdas sa severa,drugi Izraelac koji se ponasa bezobrazno i galami na sve kao da mu je ovo dedovina.Ako ti ne valja idi u neki od 10 Hapoela ili Makabija.