Ramos (© Reuters)
Ramos (© Reuters)

Real pritiska: Ramos mora da se izjasni do kraja meseca

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.03.21. | 09:44

Kraljevski klub nudi kapitenu produžetak godinu za godinom, iskusni štoper zahteva minimum trogodišnju saradnju

Proslaviće Serhio Ramos 30. marta 35. rođendan, narednog dana ističe mu rok da se izjasno prihvata li uslove da ostane u Realu. Posle niza sastanaka, ubeđivanja, pregovora, otezanja, kraljevski klub je pred kapitena postavio ultimatum: da najkasnije do kraja aktuelnog meseca odluči šta mu valja činiti.

Na ovaj koraj predsednik Florentino Perez i njegovi saradnici odlučili su se iz jednostavnog razloga. Žele da imaju čistu situaciju. Ili će im oslonac tima ostati na raspolaganju ili će od početka aprila krenuti u operaciju koja podrazumeva dovođenje još jednog štopera. Ne samo Davida Alabe, za koga mnogi uveravaju da je još zimus potpisao predugovor sa španskim prvakom.

Izabrane vesti

Ramos odugovlači. Neće moći još dugo. Njegova namera je da dobije ugovor makar na tri godine, pod obrazloženjem da je fizički besprekorno spreman da na najvišem nivou može da igra utakmice u kontinuitetu i doprinosi uspesima Reala kao što je činio poslednjih 15 leta. Uprava je drugačijeg stava. Ceni Ramosove igračke kvalitete, njegovu lidersku crtu, ali je zabrinuta da li je u stanju da izgura naredne tri sezone bez povreda. Primera radi, zbog problema sa kolenima i mišićima samo ove sezone propustio je 16 utakmica.

Nedelja, 16.15: (2,60) Atletiko (3,05) Real Madrid (2,90)

Zato Madriđani nude Serhiju opciju da produži ugovor na godinu dana, da u njemu bude klauzula po kojoj saradnja može da se obnovi na još 12 meseci. Ramos traži tri sigurne. Deluje da će biti napeto narednih dana u taboru prvaka, jer vreme curi, ali ugledna Marka je sigurna u pozitivan epilog pregovora.

Navodi da su se Perez i Ramos u poslednjih mesec dana dvaput videli. Jednom pred odlazak ekipe u Bergamo na susret osmine finala Lige šampiona sa Atalantom, drugi put pred prvenstveni duel sa Sosijedadom. Čeka se sastanak treći.


tagovi

Real MadridSerhio RamosFlorentino Perez

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara