Komentari na vest

Real se okliznuo u predgrađu

g

galban

pre oko 3 godine

pametni strucnjaci koji pisete real umoran, fali pola tima ovo ono, sta niste igrali 1x i uzeli pare na kladionici kad ste tako pametni
N

Napapijri

pre oko 3 godine

Hahahahahahahahahaha koja gorcina u komentarima. Po tome se vidi kako je Real najveci klub. Modric benzema vinisius i jos par igraca igraju bez odmora na svaka tri dana. Nema pola tima ali bitno da je Real nezasluzeno u polufinalu. Genijalci komentarisu....
P

Pusti ih

pre oko 3 godine

Cekali su 2 meseca neki los mec najveceg Reala da bi penili. Na kraju se zna ko uzima ligu i moguce lš,sem ako ih sada ne izbace iz takmicenja zbog superlige
s

ssssss

pre oko 3 godine

Sramota kakav se penal nije svirao Hetafeu. Koliko se taj Real gura to nije normalno.
H

HAHAHHAHA

pre oko 3 godine

Pogledaj "ofsajd" Mariana pametnjakovicu
A

Artur2

pre oko 3 godine

Kakav je penal militao napravio i sudija nista..nesretni var,donio im je 3boda u 7dana
H

Hahahah

pre oko 3 godine

A "ofsajd" mariana koji nije postojao? I nemoj da sam cuo da ista govorite o onome protiv barselone koja je cista simulacija. Smesni ste vi likovi koji nemate znanja o fudbalu a jos dobijate lajkove,prosto neverovatno.
g

gost133

pre oko 3 godine

Znam da ce mi sada svi lupati minuse a pogotovo navijaci Reala ali i oni znaju da ovaj Real objektivno nije u 4 najjace ekipe u Europi. Od pocetka sezone nisu igrali uvjerljivo, ni u jednom trenu nisu bili prvi na ljestvici a u ligi sampiona su se dobro i dugo mucili u grupi, ako se ne varam tek su u zadnjem kolu osigurali prolaz grupe ( gladbach, inter, real i sahtar). Sve u svemu jako jako neuvjerljiva igra kroz cijelu sezonu u svim natjecanjima i iskreno kraj Chelsea ih ne vidim u finalu.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Sve je istina sto si rekao, ali gledaj sa ove strane. Jel real zasluzeno prosao grupu? Jeste. Jesu bili bolji i od atalante i od liverpula u plej ofu? Jesu, znaci zasluzeno u polufinalu ls. Jesu u ligi oba puta dobili barsu? Jesu. Jesu protiv atletika jednu dobili, drugu igrali nereseno? Jesu. Od 12 bodova protiv najvecih rivala, real je uzeo 10 i po tome potpuno zasluzuje titulu u spaniji. Protiv celsija je favorit, a finale je specificna utakmica gde nema favorita. Svakako da su i psz i bajern i siti bolji od reala trenutno, ali tako se poklopilo.
G

GostSaSela

pre oko 3 godine

Dripci bili, drioci ostali...sad se napada tutula, odigrajte dobro
B

Bodin

pre oko 3 godine

Kakav umor, zar real nije takva institucija da kod da igra pobedjuje kad mu to treba?
p

popopp

pre oko 3 godine

Znate li zašto Real danas nije pobjedio? Zato jer čuvaju sudije za utakmicu protiv Chelsea.
G

Gost 5

pre oko 3 godine

Zidan treba da leti sa klupe kraljeva
A

ARISE

pre oko 3 godine

Ne tebe trebamo stavit za trenera????
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Real u ovom sastavu nije sposoban za ista vise. Ali ljudi, koliko je odriozola los igrac pa to nije realno. Ko je njega ugurao u real, svaka mu cast. Decko ne da nije nivo reala, nije nivo ni hetafea. Rupa u odbrani, u napadu neupotrebljiv. Cim dodje lopta do njega, real gubi posed. 90 minuta je real igrao sa igracem manje.
1

121212

pre oko 3 godine

Igrali bi oni Super ligu nabedjene zvezdice, protiv Getafea se brane sa 11 igraca, nisam vidio mrtvije ekipe kao da se ne bore za titulu, Modric nevidljiv, Mariano, Rodrygo katastrofa, Marcelo i Odriozola nisu ni za druge lige.
S

SamoPolako

pre oko 3 godine

Tebra, bez pola ekipe..Pogledaj ostala imena koja su igrala danas...Osvojice Real ovu Ligu u zadnjem kolu videces...
G

Gost2332

pre oko 3 godine

Nema Ramosa, Varana, Mendija, Karvahala, Kazemira, Valverdea, Modrić preumoran, igra svaku utakmicu, Kros i Benzema na klupi. Šta si ti očekivao?