Luka Jović (©AFP)
Luka Jović (©AFP)

Real spustio rampu na odlazak Luke Jovića u januaru

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.01.22. | 23:10

Ništa od transfera na Ostrvo

Luka Jović će i posle zime ostati fudbaler madridskog Reala! Čekala se ceo dan nova vest o mogućem odlasku srpskog reprezentativca, ali prema informacijama Fabricija Romana Blankosi su spustili rampu i nema ništa od njegovog izlaznog transfera.

Kako je isti izvor dodao, nije bilo šanse da Real pusti Jovića da u poslednjem danu ode. To znači da će Jović bar do leta ostati prva zamena Karima Benzeme. A, šta će posle biti, videćemo...

Izabrane vesti

6. februar, 21.00: (1,25) Real Madrid (6,75) Granada (13,0)

Podsetimo, jutros je sa Ostrva odjeknula vest da je Everton krenuo po Jovićev potpis jer Frenk Lampard želi da pojača napadačku konkurenciju u borbi za opstanak. Nešto kasnije se u igru uključio i Vest Hem, nakon što je dobio negativan odgovor Darvina Nunjeza za klupski rekord od 54.000.000 evra. Ali, Real Madrid je na sve ponude imao kategorički odgovor – NE!

Jović se nije naigrao takmičarskog fudbala ni kod Karla Anćelotija ove sezone. Svega 432 minuta raspoređenih kroz 15 utakmica u svim takmičenjima, u kojim je spakovao dva i postigao jedan gol. Razloge zašto nije mnogo igrao treba potražiti u povredama i kovidu koji ga je takođe mučio...

Za Jovića se interesovao i Arsenal nakon što je propao pokušaj da se angažuje Dušan Vlahović, ali tu ipak nije bilo ozbiljnijih dešavanja.


tagovi

Luka JovićEvertonReal MadridZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara